Tinder op de computer

Tinder is een van de populairste dating apps van het land. Dit is niet voor niets, want de app is gebruiksvriendelijk, heeft veel leuke leden én laat je op een gemakkelijke en toegankelijke manier kennis maken met leuke singles. De meeste mensen gebruiken de app op hun smartphone. Dit is lekker handig, want dan kun je altijd en overal in contact komen met leuke dames of heren.

Toch is Tinderen op je smartphone ergens ook onhandig, simpelweg omdat een foto op het scherm van je smartphone niet zo groot is. Dit betekent dat je moeilijker kunt beoordelen of een single echt leuk is, als je Tinder op je smartphone gebruikt. Gelukkig is het ook mogelijk om Tinder op je computer te gebruiken. Meer hierover, lees je op deze pagina.

Tinder op de computer met Tinder Online

Om Tinder te openen op je computer, ga je naar de website van Tinder. Nu wordt er een speciale desktop app geopend, die ook wel Tinder Online wordt genoemd. Deze app werkt precies hetzelfde als de app die je op je smartphone hebt staan. Het enige verschil tussen Tinderen op je telefoon en Tinderen op je computer, is dat je in het laatste geval een groter beeldscherm hebt. Zo kun je de foto’s van de singles op Tinder nog beter bekijken.

Tinder Online werd enkele maanden geleden nog getest in landen als Zweden, Italië en Mexico. In deze testfase was Tinder Online nog niet beschikbaar in Nederland. Nu is dit wel anders. De testfase is met succes afgerond en daarom is het vanaf oktober 2017 ook mogelijk om in Nederland te Tinderen op je computer.

De voordelen van Tinder op de computer

Als je Tinder gebruikt op de computer, kun je de foto’s van leuke singles op een groter scherm zien. Dit maakt het gemakkelijker om singles te beoordelen, voor je naar links of naar rechts swipet. Toch is dit niet het enige voordeel van Tinder op de computer. Tinder op de computer is namelijk ook gebruiksvriendelijker dan op je telefoon, simpelweg omdat je met een muis en toetsenbord kunt werken.

Daarnaast kun je Tinder op de computer gemakkelijker met meerdere mensen samen gebruiken. Wil je bijvoorbeeld met je beste vriend(in) op zoek naar leuke singles? Dan kunnen jullie beter samen achter de computer gaan zitten, dan samen achter het kleine beeldscherm van je smartphone.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply