Speeddaten: bij welke organisaties kan ik terecht?

Sommige mensen vinden het prettig om online te daten en hun ideale partner via het internet te zoeken, maar er zijn ook mensen die het niet fijn vinden om op deze manier te daten. Vind jij het prettiger om jouw gesprekspartner daadwerkelijk aan te kijken als je met hem of haar praat, dan is online dating niet de beste manier van dating voor jou. Wat je in dit geval wel kunt doen, is speeddaten. Wat speeddaten precies is en welke organisaties speeddating events organiseren waar jij je voor kunt inschrijven, lees je op deze pagina.

Wat is speeddating?

Het woord ‘speeddating’ is een combinatie van de woorden ‘speed’ (snel) en ‘dating’ (daten). Ga je speeddaten, dan ontmoet je meerdere singles door korte gesprekken met elkaar te voeren. Doorgaans gaat het om gesprekken van ongeveer vijf minuten, waarbij je probeert elkaar een beetje te leren kennen en achterhaalt of er sprake is van een klik. Nadat je meerdere singles hebt gesproken, kies je zelf met welke single of singles het contact wil onderhouden. Wil de andere single dit contact ook met jou onderhouden, dan krijgen jullie elkaars gegevens en kunnen jullie nog een keer afspreken.

Speeddating: welke bedrijven organiseren deze evenementen?

Om singles te ontmoeten door middel van speeddating, moet je je inschrijven voor een speeddating evenement. Er zijn meerdere bedrijven die regelmatig speeddating events organiseren, waaronder Speeddaten.nl, Flitsdate en E-matching.

Speeddaten met Speeddaten.nl

Speeddaten.nl organiseert regelmatig speeddating events, in diverse Nederlandse steden. Je kunt je inschrijven voor een speeddating event van Speeddaten.nl in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Zwolle en Leeuwarden. Kies niet alleen een stad waar je wil speeddaten, maar ook een leeftijdscategorie voor jouw speeddates. Op deze manier ontmoet je niet alleen singles die uit dezelfde regio komen als jij, maar die bovendien binnen dezelfde leeftijdscategorie vallen.

Speeddaten met FlitsDate

FlitsDate organiseert speeddates in cafés, restaurants en lounges. In de agenda van FlitsDate zie je wanneer het volgende speeddating event bij jou in de buurt plaatsvindt en of dit event ook geschikt is voor jouw leeftijdscategorie. Een voordeel van deze aanbieder van speeddates, is dat FlitsDate matchgarantie biedt. Heb je geen match na een speeddating event van FlitsDate, dan krijg je je geld terug.

Speeddaten met E-matching

E-matching heeft niet alleen een datingsite, maar organiseert ook speeddating events voor leden van de datingsite. Wil je een keer face-to-face kletsen met andere leden van E-matching, dan ga je naar een speeddating event van deze datingsite. Let op: de speeddating events van E-matching zijn alleen voor hoger opgeleiden, aangezien de datingsite zich specifiek op deze doelgroep richt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply