De spanning van seks in het openbaar

Wanneer je al een lange tijd seks met dezelfde persoon hebt, kan het tijd zijn om je seksleven nieuw leven in te blazen door een spanningselement aan de seks toe te voegen. Denk aan seks tijdens het kijken van een pornofilm, seks op andere plekken in huis, enzovoorts. Heb je al eens nagedacht over seks in het openbaar? Het wordt steeds gebruikelijker om seks te hebben op het strand, seks in een bioscoop of uitgaansgelegenheid, seks op parkeerplaatsen, etc. Niet alleen stellen hebben seks in het openbaar, ook kun je een seksafspraakje maken met een sekspartner die je niet of nauwelijks kent.

Bij seks in het openbaar is het doel niet om betrapt te worden. Veel mensen vinden het zelfs asociaal als anderen seks in het openbaar hebben. Het draait hierbij enkel om de kans dat je betrapt wordt tijdens het hebben van seks. Er bestaat immers een kans dat er net iemand voorbij komt lopen in het park, of dat er iemand z’n hond uitlaat op het strand.

Maak seks in het openbaar bespreekbaar

Seks in het openbaar is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Veel mensen vinden het tot op de dag van vandaag een gek idee om seks buiten de deur te hebben, met het risico dat je betrapt wordt door anderen. Seks is immers iets persoonlijks, iets wat tussen jou en partner moet blijven, zo zeggen velen. Om deze reden is het erg belangrijk om ruim voor het hebben van seks in het openbaar gesprekken met je partner te voeren over deze vorm van seks. Tast rustig af of je partner openstaat voor seks in het openbaar, of dat dit een stap te ver is. Ga nooit over je eigen grenzen, of de grenzen van je partner heen bij het hebben van seks. Door veel geduld op te brengen zal er vanzelf een moment komen dat je wel een nieuw element aan jullie seksleven toevoegt!

Verleg je grenzen en bouw de spanning langzaam op

Wanneer je toe bent aan seks in het openbaar betekent dit niet dat je direct de volgende dag naar het eerste de beste bos of strand moet trekken om hier seks te hebben met je partner. Bouw de spanning van seks in het openbaar rustig op, door bijvoorbeeld eerst alleen seksuele handelingen met je handen of mond uit te voeren. Naarmate je vaker seks in het openbaar gehad hebt, kunt je doorgaan naar een volgende stap in dit proces. Door je grenzen langzaam te verleggen en de spanning heel geleidelijk op te bouwen voorkom je dat seks in het openbaar na een paar keer al niet meer spannend is.

Een geschikte locatie voor seks in het openbaar

Er zijn verschillende plekken te bedenken waar je seks kunt hebben, met het risico dat mensen je zullen zien. De parkeerplaats, het bos, of het strand zijn hier de beste voorbeelden van. Er zijn zelfs speciale parken waar homoseksuele mannen samenkomen om seks met elkaar te hebben.

Tip: heb nooit seks op plekken waar je betrapt kunt worden door jongere kinderen! Dit kan voor kinderen een erg vervelende ervaring zijn.

 

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply