Spannende seksdating met onbekenden

In de afgelopen jaren is het aantal online datingsites sterk toegenomen. Singles gaan steeds vaker op internet op zoek naar een nieuwe partner om de rest van hun leven mee te delen! Naast de datingsites voor single mannen en vrouwen, bestaan er ook specifieke datingsites voor lesbiennes, homo’s, ouderen en mensen die op zoek zijn naar seksdating. Seksdating is een relatief nieuw fenomeen, waarbij je met een sekspartner afspreekt om seks te hebben. Het spannende van seksdating is dat je elkaar vaak nog niet kent vooraf, waardoor je geen idee hebt wat je van de ander mag verwachten! Daarbij kun je via seksdating met onbekenden wat nieuws proberen. Denk aan seksdating met een oudere man of vrouw, seksdating op een publieke locatie, seksdating in een hotel, enzovoorts.

Hoe organiseer ik een spannende seksdate?

Om een seksdate te kunnen organiseren moet je logischerwijs eerst een leuke sekspartner vinden op een van de vele online datingsites voor seksdating. Spreek elkaar eerst een paar keer via de chat op de website van de datingsite, voordat je daadwerkelijk een seksafspraakje maakt. Zo leer je elkaar iets beter kennen, voordat je seks met elkaar hebt! Daarbij is het belangrijk om tijdens deze eerste kennismaking duidelijk te maken wat je verwachtingen van de seksdate zijn. Zo voorkom je teleurstellingen!

Vervolgens is het zaak om samen tot een leuke locatie te komen. Dit kan op een neutrale plek als een hotel of parkeerplaats zijn, maar ook bij iemand thuis. Vaak is het raadzaam om tijdens de eerste seksdate altijd op een neutrale plek af te spreken met je sekspartner. Zo heb je de mogelijkheid om nog weg te gaan tijdens de seksdate.

De do’s van een seksdate met onbekenden

Een seksdate met onbekenden is behoorlijk spannend! De spanning zal door je aderen gieren op de dag van de seksdate. Om je seksdate goed te laten verlopen benoemen we graag een aantal do’s voor de seksdates met onbekenden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat een goede vriend of vriendin op de hoogte is van je seksdate. Mocht je ’s avonds niet meer online zijn op Facebook of Whatsapp, dan weet hij of zij waar je bent en met wie je bent. Zo kan er tijdig aan de bel getrokken worden!

Zorg er daarbij voor dat je altijd veilige seks hebt met onbekenden. Iemand kan een seksueel overdraagbare aandoening met zich meedragen, die je over kunt nemen als je onveilige seks hebt. Daarbij wil je natuurlijk voorkomen dat je een vrouw zwanger maakt tijdens de seksdate. Een condoom is een ideaal middel om dergelijke situaties te voorkomen.

De don’ts van een spannende seksdate

Naast bepaalde aspecten die je zeker wel zou moeten doen tijdens een seksdate met onbekenden, zijn er ook een aantal aspecten die je beter achterwege kunt laten. Zo is het erg belangrijk om nepprofielen te weren! Een vrouw die te knap is, of die met heel veel taalfouten berichten aan je stuurt kun je beter laten voor wat het is. Hoewel het heel verleidelijk is om toch met een dergelijke vrouw af te spreken, kom je achteraf vaak van een koude kermis thuis. Dergelijke vrouwen zijn voornamelijk uit op je geld en hebben vaak kwade bedoelingen bij een seksdate. Ga daarbij nooit in op oproepjes om 0900-nummers te bellen, dit kan je veel geld kosten!

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply