Spannende seksafspraakjes maken met onbekenden

Als single man of vrouw heb je wellicht de behoefte aan seks. Ook wanneer de spanning uit je relatie verdwenen is kan het fijn zijn om seks te hebben met een ander! In dit geval kan een seksafspraakje de oplossing bieden. Bij seksafspraakjes of seksdates spreek je met een onbekende man of vrouw af, met het doel om samen een romantische en vooral intieme date te beleven. Het is echter niet per definitie zo dat een eerste seksdate altijd op seks uitloopt! Je kunt elkaar namelijk ook eerst beter leren kennen tijdens jullie eerste date en pas tijdens een vervolgdate op seks overgaan.

Leer je sekspartner vooraf beter kennen

Om de seksafspraakjes nog van enige vorm van liefde te voorzien is het raadzaam om je sekspartner voor een seksdate eerst beter te leren kennen. Veel mensen leren hun sekspartners kennen via online datingsites, die specifiek bedoeld zijn voor mensen die op zoek zijn naar seksdates. Op het profiel van leden van deze datingnetwerken kun je meer informatie vinden over de lichaamsbouw, hobby’s en voorkeuren van een man of vrouw. Begin op basis van de informatie je al van iemand hebt een gesprek met hem of haar, om elkaar beter te leren kennen.

Wanneer je elkaar een aantal keer via de datingsite voor seksafspraakjes gesproken hebt, kun je elkaar eens bellen of afspreken om elkaar via een webcam te spreken. Zo weet je relatief zeker dat iemand ook echt degene is die hij of zij zegt te zijn.

Geef je verwachtingen vooraf aan

Nadat je elkaar beter hebt leren kennen en besloten hebt om een seksdate af te spreken is het belangrijk om je verwachtingen aan elkaar door te geven. Wat verwacht jij van een seksdate? Hoe zit het met de verwachtingen van je sekspartner? Enzovoorts. Vaak worden de verwachtingen van een seksafspraak niet vooraf gedeeld, waardoor een seksdate voor beide deelnemers op een teleurstelling uit kan lopen. Dit is iets wat je logischerwijs zo goed mogelijk wenst te voorkomen! Ga tijdens een seksdate nooit over je eigen grenzen heen, om te voorkomen dat je achteraf spijt van bepaalde handelingen krijgt.

Bepaal een geschikte locatie voor de seksdate

Niet onbelangrijk bij het organiseren van een eerste seksdate met je sekspartner is het vinden van een geschikte locatie. Het is enigszins afhankelijk van het idee achter deze eerste date, welke locatie het meest geschikt is. Als je elkaar beter wilt leren kennen kun je ervoor kiezen om eerst af te spreken in een café of restaurant. Ook kan een bezoek aan de bioscoop erg leuk zijn! Wanneer jullie allebei hopen op seks tijdens de eerste seksdate kan een neutrale locatie, zoals een parkeerplaats of een hotel, een betere plek zijn. Hier heb je alle ruimte om samen seks te hebben.

Spreek niet bij je thuis af

Het wordt doorgaans afgeraden om bij jezelf of bij je sekspartner thuis af te spreken. Je weet immers nooit helemaal zeker of een sekspartner volledig te vertrouwen is. Daarbij heb je in dit geval geen mogelijkheid om te ‘vluchten’ tijdens de seksdate, als er vervelende situaties ontstaan. Die mogelijkheid heb je wel als je voor een neutrale locatie kiest!

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply