Ben je single tijdens de Kerst? Trek eropuit!

single-kerst-2017Wie single is tijdens de Kerst in 2017 hoeft niet per definitie zielig te zijn. Het is zelfs zo dat singles vaak een hekel hebben aan vrienden en familieleden die een single uitnodigen, zodat zij met Kerst 2017 niet alleen hoeven te zijn. Reden genoeg om er zelf op uit te trekken rond de Kerst! Voor veel singles is de Kerst daarbij veel minder erg dan mensen met een relatie denken. Singles die al enige tijd alleen leven zijn het bijvoorbeeld al gewend om hun leven een nuttige invulling te geven zonder vaste partner.

 

Uitgenodigd worden omdat je single bent

Een van de grootste ergernissen voor singles is uitgenodigd worden tijdens de feestdagen, omdat vrienden en familie het anders zielig voor je vinden dat je alleen thuis zit. Hoewel mensen dit vaak goed bedoelen, zit je hier als single lang niet altijd op te wachten. Wellicht heb je al andere plannen met de Kerst van 2017, zorg je voor een heerlijk diner voor jezelf, trek je eropuit, enzovoorts.

Hoewel je niet altijd op het aanbod van anderen in hoeft te gaan, kan het natuurlijk ook erg gezellig zijn om met vrienden en familie te eten. Wellicht ben je niet de enige single bij een vriendengroep en kom je via deze weg in contact met andere mensen.

Trek eropuit tijdens de feestdagen in 2017

Naast de mogelijkheid om een diner voor jezelf te bereiden of toch bij vrienden of familie te gaan eten tijdens de feestdagen in 2017, kun je er ook op uit trekken. Kies bijvoorbeeld voor een overnachting in een hotel! Hotels bieden vaak aantrekkelijke arrangementen aan rond de feestdagen, waardoor je van de Kerst in 2017 een gezellige tijd kunt maken. Overdag bezoek je bijvoorbeeld een stad of sauna en in de avond geniet je van een heerlijk buffet.

Ook kun je in de avond een bezoek aan de bar van het hotel brengen. Vaak zijn er veel meer singles in een hotel, die hier na het buffet van een drankje genieten. Wie weet wat voor leuke single man of vrouw je hier tegen het lijf loopt!

Kerst 2017: plan je activiteiten vooraf in!

De Kerst is vaak een periode waarin je activiteiten onderneemt die je normaal niet zou ondernemen door een gebrek aan tijd. Maak bijvoorbeeld een lange boswandeling in de buurt, lees je favoriete boek uit en geniet van films op televisie. Ook het sorteren van je kledingkast of verzamelingen op zolder kan een nuttige bezigheid zijn tijdens de Kerst in 2017. Door deze dagen vooraf vrij te houden en alvast te bedenken wat je met de Kerst van 2017 wilt doen, voorkom je dat er uiteindelijk nog niets van deze klusjes komt.

Op zoek naar een nieuwe partner in december

Ook kan het leuk zijn om tijdens de Kerst in 2017 op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Uit verschillende statistieken blijkt namelijk dat er juist in december veel single mannen en vrouwen op zoek gaan naar een nieuwe partner. Wie weet vind jij op deze manier een leuke man of vrouw om het nieuwe jaar goed mee te beginnen en samen de Kerst van 2018 mee te vieren. Er zijn voldoende datingsites die in december goed bezocht worden door singles uit je omgeving.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply