Seksdating: het heeft ook nadelen!

Houd je je bezig met seksdating, dan maak je afspraakjes met mensen voor één doel: seks. Je wil niet met elkaar naar een restaurant, je gaat elkaars ouders niet ontmoeten en je hoeft elkaar niet echt te leren kennen, want jullie gaan alleen seks hebben. Deze vrijheid heeft vele voordelen, maar seksdating kan ook enkele nadelen hebben. Welke nadelen dit zijn, lees je op deze pagina. Ga je voor het eerst seksdaten, dan raden wij je aan om je ook in de nadelen te verdiepen. Op deze manier weet je namelijk echt waar je aan toe bent en wat je kan verwachten van jouw seksdate.

Je hebt seks met iemand die je niet kent

Sommige mensen vinden het heerlijk om seks te hebben met iemand die ze totaal niet kennen, maar andere mensen vinden dit toch wat minder prettig. Heb jij echt een persoonlijke klik nodig voor goede seks, dan is seksdating niet echt iets voor jou. Je kent je sekspartner namelijk niet en dit kan prettig zijn, maar het kan de diepgang van het seksuele contact ook weghalen. Vind je dit niet prettig, dan raden wij je aan om je sekspartner eerst wat beter te leren kennen of gewoon geen seksdate in te plannen. In dit geval kun je jouw sekspartner beter op een andere en meer persoonlijke manier gaan zoeken.

Je kunt verliefd worden op je sekspartner

Heb je seks met elkaar, dan heb je een diep, intiem en persoonlijk contact met elkaar. Dit kan resulteren tot helemaal niets, maar het kan er ook voor zorgen dat je meer voor iemand gaat voelen. Zo kan het voorkomen dat jij verliefd wordt op je sekspartner of juist andersom, dat jouw sekspartner verliefd wordt op jou. Dit is vervelend, want doorgaans wordt de liefde bij seksdating niet beantwoord en dit betekent dat er altijd iemand achter blijft met een gebroken hart.

Je kunt een soa krijgen door onveilige seks

Het is uiterst belangrijk dat je altijd veilige seks hebt met jouw sekspartner en daarom gebruik je altijd een condoom als je een seksdate hebt. Toch kan het voorkomen dat je zelfs met een condoom, toch nog een soa krijgt. Scheurt het condoom, dan kun je namelijk alsnog een soa krijgen door jouw seksdate. Moet je naar de dokter voor een soa-test en moet je medicatie gebruiken omdat je inderdaad een soa hebt, dan krijgt jouw spannende seksdate toch een vervelend nasmaakje.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply