Seksdates met een cougar steeds populairder

In de afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om een seksdate met oudere vrouwen te hebben. Het gaat hierbij met name om jongere mannen, met een leeftijd van beneden de 30 jaar. Bij het daten met een oudere vrouw maakt men onderscheid tussen een milf en een cougar. Een milf is een moeder van middelbare leeftijd die een aantrekkelijk lichaam heeft voor jongere mannen. Het idee van een date met een milf is niet per definitie seks hebben of een relatie opbouwen. Bij dates met een cougar is dat vaak wel zo! Cougar dating kan gericht zijn op een of twee afspraakjes om seks te hebben, maar ook op een vaste relatie. Er zijn verschillende bekende Nederlanders die als cougar worden gezien.

Een seksdate met een cougar organiseren

In de afgelopen jaren is het steeds makkelijker geworden om een cougar te vinden om een seksdate mee te organiseren. Er zijn verschillende datingsites waarop cougars zichzelf aanbieden als leuke vrouw om mee te daten! Houd er rekening mee dat de verwachtingen van individuele cougars van elkaar kunnen verschillen. De ene vrouw zal op zoek zijn naar een date om nieuwe mensen te leren kennen, terwijl de ander op zoek is naar eenmalige seksdates.

Probeer een cougar op een datingsite altijd rustig te benaderen, zonder direct met de deur in huis te vallen. Dit kan een cougar afschrikken, waardoor je op zoek moet gaan naar een nieuwe sekspartner! Pas wanneer je elkaar beter hebt leren kennen kun je beginnen over een eerste (seks)date. Sommige vrouwen zullen tijdens de eerste date seks willen hebben, terwijl andere vrouwen je eerst in het echt willen zien.

Vind een betrouwbare cougar voor een seksdate

Een seksdate met een cougar kan gevaarlijk voor je zijn, als een cougar andere bedoelingen bij een seksdate heeft dan je verwacht. Er zijn op online datingsites steeds meer nepprofielen actief van kwaadwillende personen. Deze mensen zijn voornamelijk uit op je geld en niet op de liefde of seks die je ze kunt bieden. Dit maakt het des te belangrijker om een cougar eerst beter te leren kennen, alvorens je afspreekt.

Speek bij je eerste seksdate af op een neutrale locatie. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerplaats langs de snelweg, een hotel, enzovoorts. Dit biedt je de mogelijkheid om tijdens de seksdate te ‘vluchten’, als de seksdate minder leuk is dan je op voorhand had verwacht. Ook bij gevaarlijke situaties heb je op deze manier de mogelijkheid om snel terug naar huis te gaan, zonder vast te zitten in je eigen woning of die van je sekspartner.

Het vervolg na een eerste seksdate

In sommige gevallen zal een eerste seksdate met een cougar een vervolg krijgen. Dit geldt in het bijzonder voor een situatie waarbij je elkaar leuk vindt, of waarbij het je leuk lijkt om nog een keer seks met elkaar te hebben. Ook kan de eerste date een date geweest zijn om elkaar beter te leren kennen en voor het eerst in het echt te zien. Een vervolgdate kan in dit geval op seks gericht zijn. Houd er rekening mee dat het aantal cougars wat na een eerste seksdate interesse heeft in een vaste relatie erg klein is.

Voor een vaste relatie met een cougar kun je beter kiezen voor een algemene datingsite waarop single mannen en vrouwen uit verschillende leeftijdscategorieën actief zijn.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply