Heb je een seksdate? Tips voor goede orale seks!

goede-orale-seksSeks is een kwestie van oefenen. Niemand kan het meteen goed en reken er maar op dat dit ook bij orale seks het geval is. Hoewel je het wellicht al een paar keer gedaan hebt, betekent dat niet dat dit ook goed was. Een paar tips kunnen dus nooit kwaad. Wil jij bij je seksdate goede orale seks kunnen geven? Lees dan zeker verder.

Voorspel

Voor het aankomt op orale seks, moet er natuurlijk nog heel wat gebeuren. Het is de bedoeling dat de ander eerst opgewonden wordt. Je begint dus nooit direct met orale seks. Begin met het opbouwen van de spanning!

Voorspel kan heel simpel zijn. Zoenen doet het vrijwel altijd goed en kan zowel voor jou als de ander voor veel genot zorgen. Tijdens het voorspel kun je alvast een beetje plagen. Denk aan met je hand voelen, hem/haar strelen of begin alvast met het geven van kusjes bij de buik of benen. Wedden dat de ander steeds meer wil? Vanaf hier kan je langzaam verder gaan naar het echte werk, namelijk de orale seks. Een beetje geil praten, kan ook er extra voor zorgen dat het verlangen van de ander naar jouw sexy mond nog meer groeit..

Orale seks tips

Allereerst: wees voorzichtig. Daar beneden kan het allemaal behoorlijk gevoelig zijn, dus dingen met nagels of bijvoorbeeld hard drukken, zijn dan ook afgeraden. Begin voorzichtig en bouw het een beetje op. Als het goed is merk je vanzelf wanneer de ander het lekker vindt. Is er geen geluid en krijg je niet de reactie die je misschien had verwacht? Relax probeer het dan een tikkeltje anders te doen. Focus je even op een andere locatie of pas de druk en je ritme aan.

Hoe moet je pijpen? Gebruik geen tanden! Hoewel sommige mannen er zeker van kunnen houden is dit echt iets wat je pas kan doen als je hem langer kent en vertrouwt bent met hoe jij je tanden kunt gebruiken. Zelfs als je het zachtjes doet en ook geen pijn doet, kan het bij een man voor een angst reactie zorgen als hij dit niet gewend is. De penis is nou eenmaal erg gevoelig en je kunt beter de dingen doen waarvan je zeker weet dat hij het lekker vindt.

Gebruik wel zoveel mogelijk tong. De penis hoeft echt niet zo ver mogelijk in de mond, zoals ook vaak wordt gedacht. Dit kan voor de vrouw ook een vervelend gevoel geven. Het meest gevoelige zit dan toch al in de mond, namelijk de eikel. Varieer hier dan ook zoveel mogelijk mee. Draai rondjes met de tong, zuig af en toe zachtjes en ga heen en weer. Let goed op of hij het ook lekker vindt. Vaak is dit wel te horen aan de geluiden die gemaakt worden en hoe hij z’n lichaam beweegt. Tijdens het pijpen, kan het genot nog eens extra verhoogd worden door de ballen te masseren. Het is prima mogelijk om dit tegelijk te doen. Vergeet ook niet om hierbij voorzichtig te zijn!

Dan is er natuurlijk nog het beffen. Ook hierbij gaat het om een gevoelige plek, dus wees wederom voorzichtig. Je moet niet meteen afgaan op de clitoris, maar het rustig opbouwen. Begin met kusjes in de buurt en na een tijdje kun je overgaan tot het gebruiken van de tong rondom de vagina. Als je voelt dat ze voldoende nat is, kun je voorzichtig naar de clitoris gaan. Let wel op, want deze kan ontzettend gevoelig zijn. Zet dus geen druk met je tong maar doe het zachtjes en zodra je merkt dat ze het prettig vindt, kun je het iets harder doen. Houd daarbij altijd haar reactie in de gaten. Zodra ze op het punt komt van een orgasme, blijf dan doorgaan in hetzelfde ritme. Ga niet iets anders doen, want dat kan er weer voor zorgen dat het gevoel van het orgasme weer weggaat. Zodra ze klaargekomen is, kun je ook meteen stoppen met het beffen, omdat de clitoris na het orgasme nog gevoeliger is dan ervoor.

Al met al een paar simpele tips om in de praktijk te brengen. Ze zijn voor iedereen mogelijk. Let altijd op of de ander aan het genieten is en varieer ook genoeg!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply