Een seksdate regelen: hoe doe ik dit zo snel mogelijk?

Online dating heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Dit is niet voor niets, want met online dating kom je in contact met mensen die je normaal zeer waarschijnlijk nooit tegen zou komen. Denk aan singles uit andere provincies, andere grote steden, enzovoorts. Niet alleen is online dating gericht op vaste relaties, ook kun je via online datingsites in contact komen met matches voor een spannende seksdate.

Een nadeel aan datingsites voor seksdates is dat veel van deze datingsites met een creditsysteem werken. Dit betekent dat je eerst credits moet kopen, voordat je berichten naar andere leden kunt sturen. Wanneer gesprekken lang duren, betekent dit dat ook de kosten voor het gesprek hoog zullen oplopen. Om dit te voorkomen geven we in dit artikel tips om het gesprek zo kort mogelijk te houden. Houd er rekening mee dat sommige vrouwen eerst een lang gesprek met je willen voeren, voordat zij daadwerkelijk overgaan op een eerste seksdate buiten de datingsite om. Bij deze vrouwen zal je meer geduld moeten hebben!

Datingsites voor het regelen van een seksdate

Voordat je een seksdate kunt organiseren zal je een geschikte match moeten vinden. Er zijn verschillende datingsites die zich specifiek richten op geïnteresseerden in seksdates. Een goed voorbeeld van zo’n datingsite is Bd4sex, wat een datingsite is die zich specifiek op jongeren richt. Deze datingsite is onderdeel van Badoo, wat een bekende datingsite is voor single mannen en vrouwen die naar een serieuze relatie op zoek zijn. Bd4sex heeft een groot aantal actieve leden.

Een alternatief voor Bd4sex is Sekscontactscoren.nl, wat een Nederlandse website voor seksdating is. Deze datingsite beschikt eveneens over een groot aantal leden, wat de kans op een succesvolle match relatief groot maakt. Leden van deze datingsite zijn specifiek op zoek naar eenmalige seksdates of one-night-stands. Tot slot is ook MatchClub.nl een geschikte datingsite voor eenmalige seksdates. Leden van deze datingsite zijn op zoek naar gratis seks met een leuke match die ze via deze datingsite hebben leren kennen.

Snel een seksdate regelen met een match

Om je kans op een snelle seksdate zo groot mogelijk te maken zijn er verschillende punten om op te letten. Zo is het allereerst belangrijk om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, wat ervoor zorgt dat andere leden direct een goed beeld van je krijgen. Geef hierbij ook meteen aan wat je van een seksdate verwacht. Ben je op zoek naar een bepaalde match (denk aan: leeftijdscategorie, provincie, etc.)? Wil je bepaalde vormen van seks uitproberen op een seksdate? Enzovoorts. Op deze manier weten andere leden direct wat ze van je kunnen verwachten.

Tip: vermeld in je profiel dat je geen behoefte hebt aan lange gesprekken, maar dat je het liefst zo snel mogelijk afspreekt voor jullie eerste seksdate! Mensen die wel lang willen praten zullen je profiel hierdoor al snel afslaan.

Voordat het daadwerkelijk tot een seksdate komt zal je willen weten of je een klik hebt met een ander lid. Andersom is het natuurlijk ook zo dat een match meer van je zal willen weten, voordat hij of zij met je afspreekt. In een paar berichten kun je echter een goed beeld van jezelf schetsen en veel informatie van een match opvragen. Op basis van vier of vijf berichten weet je zo globaal of je een klik met iemand hebt. Je zou er ook voor kunnen kiezen om het contact na deze vier tot vijf berichten voort te zetten via een programma als Skype, of een app als Whatsapp en Facebook Messenger. Op die manier hoef je niet verder te betalen voor het versturen van berichten, maar kun je elkaar wel beter leren kennen.

Je eerste seksafspraak maken met een match

Vaak weet je nog niet meteen of een match ook daadwerkelijk geïnteresseerd is in een seksdate buiten de datingsite om, of dat iemand de voorkeur geeft aan sexy talk via de datingsites. Hoewel je al in je eerste bericht en op je profiel aan kan geven dat je zo snel mogelijk een seksdate met iemand wil organiseren, is het raadzaam om goed te peilen hoe je match hierover denkt. Mocht een match niet direct aangeven wat zijn of haar verwachtingen van jullie contact zijn, dan kun je hier letterlijk naar vragen.

Bespreek vervolgens wat jullie voorkeuren zijn, om te voorkomen dat een seksdate uitmondt in een teleurstelling. Welke ervaring heeft een match al met seksdates? Op welke locatie wil een match de seksdate plaats laten vinden? Welke vormen van seks krijgen de voorkeur bij een match? Enzovoorts. Op basis van deze informatie kun je de seksdate al na een paar berichten vormgeven. Vervolgens is het zaak om een geschikt moment en een geschikte locatie te vinden waar jullie elkaar kunnen ontmoeten.

Het kan voorkomen dat een match niet geïnteresseerd is in het hoge tempo wat je aanhoudt tijdens het gesprek wat jullie voeren. Het kan namelijk ook opdringerig overkomen als je direct naar de seksuele voorkeuren van een match informeert. Houd er dus rekening mee dat het een aantal keer fout zal gaan, voordat het wel lukt om een seksdate te regelen met deze methode!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply