Seks met een vrouw: hoe werkt het?

Het hebben van seks met een leuke vrouw lijkt zo eenvoudig! Toch blijkt het tegendeel waar te zijn voor veel mannen. Mannen weten vaak niet hoe ze een vrouw moeten bevredigen, met een saai en verre van spannend seksleven tot gevolg. Om te voorkomen dat de spanning helemaal uit je seksleven verdwijnt, geven we je in dit artikel een aantal handige tips.

Om seks te hebben met een vrouw zal je eerst een geschikte partner moeten vinden. Dit kan een vaste partner zijn, maar ook iemand die je voor een seksdate gestrikt hebt. Er zijn verschillende datingsites die zich specifiek richten op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar seks met elkaar. Na een seksafspraak kan er nog een tweede seksafspraak volgen, maar tot een serieuze relatie zal dit uiteindelijk vaak niet komen. Bij het vinden van een leuke sekspartner dien je met verschillende aspecten rekening te houden. Val bijvoorbeeld nooit met de deur in huis, maar bouw het contact rustig op.

Het eerste erotisch getinte contact

Voordat je seks hebt met een vrouw, is het belangrijk om haar hier op voor te bereiden. In die zin, dat je haar mentaal probeert op te winden! Wanneer een vrouw niet in een erotische bui is, zal het lastig worden om seks met haar te hebben. Een van de manieren om een vrouw mentaal voor te bereiden op jullie seksdate, is zogenaamde “sexting”. Hierbij heb je erotisch getint contact via de telefoon, via een chat op een datingsite, enzovoorts.

Net als bij het leggen van contact met een vrouw, is ook hierbij van belang dat je niet te direct bent in het begin. Beschrijf bijvoorbeeld eerst waarom je op deze vrouw gevallen bent. Wat maakte haar profiel zo aantrekkelijk? Wat was er zo leuk aan haar profielfoto? Etc. Door complimentjes te geven zal een vrouw zich al snel gevleid voelen en openstellen om verder met je te praten. Nu je haar aandacht hebt kun je langzaamaan beginnen met kleine fantasieën, die vanzelfsprekend erotisch getint zijn. Probeer hierbij geen fantasieën aan te halen die je op een later moment niet waar kunt maken. Dit kan tot teleurstellingen leiden bij een vrouw!

Naarmate je elkaar beter hebt leren kennen kun je het serieus over een eerste seksdate hebben. Wat zijn jullie verwachtingen? Wat wil ze absoluut niet? Enzovoorts. Door alvast te fantaseren over deze seksdate komen jullie allebei in een opgewonden stand, wat de seksdate uiteindelijk ten goede zal komen. Mocht een seksdate op een later moment plaatsvinden, begin een volgend gesprek dan niet direct weer over seks. Bouw het gesprek opnieuw rustig op.

Jullie eerste seksdate met z’n tweeën

Nu jullie elkaar langer gesproken hebben is het tijd om een eerste seksdate af te spreken. Het is aan te raden om dit op een neutrale locatie te doen, om vervelende of gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk aan een hotel, een parkeerplaats, enzovoorts. Voordat je aan de seksdate begint is het belangrijk om te weten hoe je een vrouw kunt bevredigen. Weet jij wat haar erogene zones zijn?

Voorbeelden van erogene zones van een vrouw zijn haar mond en tong, haar oren en nek, haar borsten, tepels, onderbuik, rug en binnenkant van de dijen. Natuurlijk is ook haar vagina een erogene zone. Probeer deze zones niet alleen met je vingers aan te raken, maar ook met je tong en lippen. Het verschilt per vrouw hoe ze behandeld wil worden. De een geeft de voorkeur aan een zachte aanraking, terwijl het voor een ander wat ruwer mag. Het is een kwestie van uitproberen, voordat je weet hoe iemand precies behandeld wil worden. Op het moment dat je haar favoriete plekje gevonden hebt, is het belangrijk om hier niet te blijven hangen. Zoek naar een volgend plekje!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply