Meer spanning in de slaapkamer met een erotisch spel

Wil je de boel wat spannender maken in de slaapkamer? Dan kun je allerlei seksspeeltjes aanschaffen, maar je kunt ook een erotisch spelletje spelen met je partner. Dit kan voor de seks, maar ook tussen twee sekssessies door of na de seks, als een soort spannend naspel. Wat voor spelletje je ook leuk vindt om te spelen: je vindt vanzelf een seksspel dat bij jou en je partner past.

Wil je graag een erotisch spel kopen, maar heb je geen idee welke spellen er allemaal op de markt zijn? Lees dan snel verder, want op deze pagina lees je meer over het erotische spel in het algemeen en de verschillende soorten erotische spellen. Ook lees je op deze pagina hoe je het beste erotische spel aan kunt schaffen, voor optimaal plezier tussen de lakens.  

Wat is een erotisch spel?

Een erotisch spel is een spel dat je met je partner kunt spelen. Het is geen standaard bordspel als Monopoly of Stratego, maar een spel met een romantische en/of erotische achtergrond. Aan de meeste erotische spellen zijn bepaalde opdrachten verbonden. Uiteraard gaat het om seksuele opdrachten, die jou en je partner vanzelf op een leuke en spannende manier in de stemming brengen.  

Redenen om een erotisch spel te kopen

Je kunt diverse redenen hebben om een erotisch spel te kopen. De belangrijkste reden om een erotisch spel te kopen voor jou en je partner, zijn de volgende:

  • Je wil een keer op een andere manier seks hebben met je partner, bijvoorbeeld met een nieuw voorspel.
  • Je vindt het spannend om opdrachten te krijgen van je partner en je partner opdrachten te geven.
  • Je wil wat meer spanning en passie tussen de lakens.

Ook kun je een erotisch spel kopen als je een spannend tijdverdrijf wil introduceren in jullie leven. Vervelen jij en je partner je regelmatig? Dan kun je achter de televisie gaan hangen, maar het is eigenlijk veel leuker om samen een erotisch spel te spelen.

De verschillende soorten erotische spellen

Er zijn verschillende soorten erotische spellen. Om je een duidelijk beeld te geven van het aanbod, worden de diverse soorten erotische games hieronder kort beschreven.

Erotische dobbelstenen

Een erotische dobbelsteen werkt hetzelfde als een gewone dobbelsteen, maar dan heeft deze een hele andere opdruk. Koop je een standjes dobbelsteen, dan krijg je een dobbelsteen met diverse standjes. Deze kun je direct met je partner uitvoeren. Koop je een voorspel dobbelsteen, dan krijg je een dobbelsteen met verschillende soorten opdrachtjes voor een spannend voorspel.

Erotische bordspellen

Een erotisch bordspel is een stuk uitgebreider dan een erotische dobbelsteen. Dit spel bestaat uit pionnen, spelregels, vragen en opdrachten. Met een erotisch bordspel ben je enkele uren zoet. Overigens hoeft een erotisch bordspel niet honderd procent erotisch te zijn, maar kan het bordspel ook enigszins romantisch zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook de opdracht krijgen je partner romantisch te zoenen of fijn te masseren. Veel mensen gebruiken dit spel dan ook om nader tot elkaar te komen.

Erotische vragen en opdrachten

Koop je dit spel, dan krijg je allerlei erotische vragen en opdrachten van je partner. Zelf kun je ook vragen stellen en opdrachten geven. Het leuke van dit spel, is dat je zelf kunt kiezen hoe lang je het speelt. Heb je het warm gekregen van al die vragen en/of opdrachten, dan stop je met het spel om direct met je partner tussen de lakens te duiken. Vind je het leuk om door te spelen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Een erotisch spel kopen: 3 tips

Ga je voor het eerst een erotisch spel kopen? Lees dan onderstaande tips en je weet zeker dat je een goede aankoop doet.

Bepaal wat voor spel je wil kopen

Speel je het liefst een spel met dobbelstenen of wil je een compleet bordspel spelen met je partner? Bepaal wat voor spel je wil kopen. Als je weet wat voor spel je wil kopen, kun je gericht op zoek naar het juiste erotische spel. Zo kun je gemakkelijker het juiste spel kopen.

Lees de omschrijving van een spel

Koop je jouw erotische spel online, dan kun je altijd een productomschrijving lezen. In deze productomschrijving lees je wat het spel (ongeveer) inhoudt. Door de omschrijving van een spel te lezen, kom je er vanzelf achter of dit spel bij jou en je partner past. Koop je een erotisch spel in de winkel, dan lees je gewoon de omschrijving op de doos van het spel.

Probeer meerdere spelletjes

Weet je niet zo goed wat jij en je partner leuk en fijn vinden? Koop dan meerdere spelletjes en probeer deze samen eens uit. Zo kom je er vanzelf achter welk spel het beste bij jullie past. Ook als je niet zo veel budget hebt voor jouw erotische avontuur met spannende spelletjes, kun je best meerdere spellen kopen. Er zijn namelijk ook veel goedkope erotische spellen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply