Seks met je ex: is het verstandig?

seks met ex verstandigJe wilde het misschien niet, maar nadat je je ex bent tegengekomen of weer met hem of haar in contact bent gekomen via de telefoon, hebben jullie toch seks gehad. Seks met je ex kan op vervelende situaties uitlopen, maar het hoeft niet ernstig te zijn. Of seks met je ex verstandig is geweest, hangt af van verschillende factoren. Welke factoren dit zijn, lees je in dit artikel. Heb je seks gehad met je ex, dan kun je aan de hand van de informatie in dit artikel bepalen of dit wel of niet verstandig is geweest. Mocht je twijfelen om het nog een keer te doen, dan bepaal je nu eenvoudiger of dit wel of niet slim is.

Factor 1: de mate waarin jullie over elkaar heen zijn

Ben jij al helemaal over je ex heen en heeft hij zijn leven ook weer helemaal opgepakt na het beëindigen van jullie relatie? Dan is het niet zo erg als het toch een keer voorkomt dat jullie nog seks hebben. Ben jij nog niet over je ex-partner heen of is je ex nog helemaal niet over jou heen? Dan kan seks met je ex voor veel problemen zorgen. Ben jij nog niet over je ex heen, dan maak je het jezelf wel heel moeilijk als je nog een keer seks met hem of haar hebt. Is hij of zij nog niet over jou heen, dan maak je het je ex wel heel moeilijk door nog een keer het bed te delen.

Factor 2: of je al een nieuwe relatie hebt

Heb jij al een nieuwe relatie of heeft je ex een nieuwe partner? Dan is het anders om nog een keer seks te hebben dan wanneer jullie allebei single zijn. Heb je seks gehad terwijl je een relatie hebt, dan kan dit echt een probleem zijn. Heeft je ex een nieuwe partner toen hij of zij seks met je had? Dan kan dit voor problemen in de relatie van je ex zorgen.

Op zoek naar een serieuze relatie?

Maak het realiteit via Parship! Bij Parship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens. 1 op de 3 vindt een relatie!

Factor 3: of het vrijwillig was

Natuurlijk is seks alleen goed als het om vrijwillige seks gaat. Heb jij geen vrijwillige seks gehad met je ex of heb je jouw ex juist gedwongen tot seks, dan is dit nooit goed. Ben jij gedwongen tot seks, dan is het zeker belangrijk om te bepalen of je hier melding van wil maken. Heb je jouw ex gedwongen tot seks, dan is het belangrijk om dit nooit meer te doen. Ook moet je er rekening mee houden dat je ex hier melding van kan maken, waardoor jij in de problemen komt. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply