Seks met een cockring

Heb je moeite je erectie langere tijd aan te houden of is je erectie vaak niet hard genoeg? Dan kun je een cockring gebruiken tijdens de seks. Meer over dit seksspeeltje, lees je op deze pagina. Zo lees je op deze pagina wat een cockring precies is, maar ook welke soorten er zijn.

Wat is een cockring?

Een cockring wordt ook wel een penisring genoemd. Dit is een ring van metaal, rubber, siliconen of leer die om de penis geschoven wordt. Sommige cockringen worden ook om de ballen geschoven. Het doel van een cockring is het verbeteren van de erectie. Door een cockring om de penis heen te doen, stroomt er minder bloed weg uit de penis. Hierdoor blijft de erectie langer aanhouden. Ook wordt de erectie harder door het gebruik van een cockring.

Omdat een cockring strak om de penis heen zit, kan deze sekstoy je ook helpen een orgasme uit te stellen. Kom je vaak te vroeg klaar? Dan is de cockring ook een geschikt seksspeeltje voor jou. Met een cockring kun je nog wel klaarkomen, maar duurt dit simpelweg langer dan zonder penisring.  

De verschillende soorten cockringen

Er zijn vele soorten cockringen. Ga je voor het eerst een cockring kopen, dan kan het lastig zijn de juiste penisring te vinden in het grote aanbod. Wij helpen je graag een handje de beste aankoop te doen. Dit doen we door de verschillende soorten cockringen hieronder kort te beschrijven.

Metalen cockringen

Een metalen cockring verlengt en verbetert de erectie en wordt bovendien als sieraad gebruikt. Mannen die hun penis extra willen accentueren, gebruiken een metalen cockring. Het glanzende metaal valt zeker op. Koop wel een cockring in de juiste maat, want je wil de penisring nog wel kunnen verwijderen, ook als de penis nog hard is.

Er zijn ook metalen penisringen waar nog een extra ring aan vast zit. Deze penisringen worden vaak gebruikt bij BDSM. Aan de ring die op de penisring zit, kun je bijvoorbeeld een ketting bevestigen om de seks nog spannender te maken.

Rubberen cockringen

Rubberen cockringen zijn, in tegenstelling tot metalen penisringen, erg flexibel. Je kunt deze dan ook gemakkelijk om de penis doen en (ook bij een erectie) weer verwijderen. Er zijn standaard cockringen van rubber, maar er zijn ook rubberen penisringen met ribbels, noppen of een bijzondere vorm. Omdat een rubberen cockring zo flexibel is, is deze penisring uitermate geschikt voor beginners.

Siliconen cockringen

Net zoals de rubberen cockring, is ook de siliconen cockring erg flexibel. Ook deze cockring is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Je kunt meerdere cockringen aanschaffen, om te achterhalen welke cockring het beste bij jou en je partner past. Ook de siliconen cockring is uitermate geschikt voor beginners, ofwel mensen die de penisring voor het eerst gebruiken.

Leren cockringen

Een leren cockring heeft een stoere uitstraling. Deze cockring is niet flexibel, zoals de siliconen cockring of de rubberen penisring, maar wordt versteld met drukknopjes. Dit maakt de penisring iets minder gebruiksvriendelijk. Zeker voor de beginner kan het lastig zijn de leren cockring direct goed te gebruiken.

Sommige leren cockringen zijn voorzien van een extra ring. Hier kun je een ketting aan bevestigen. De leren cockring wordt, net zoals de metalen cockring, vaak gebruikt bij BDSM.

Vibrerende cockringen

Vibrerende cockringen zorgen er niet alleen voor dat je erectie langer aanhoudt en dat de penis harder wordt, maar brengen tegelijkertijd genot. De trillende ring komt namelijk tegen de clitoris aan tijdens de seks en dit geeft een prettig gevoel voor de vrouw. Sommige exemplaren hebben zelfs noppen of ribbels, die de clitoris nog meer stimuleren. Er zijn cockringen die continu trillen, maar er zijn ook trillende cockringen met afstandsbediening. Deze kan de man bedienen om te bepalen wanneer de penisring precies moet trillen.

Cockringen sets

Ga je voor het eerst een cockring bestellen? Dan raden wij je aan een cockringen set te kopen. Bestel je een set, dan krijg je meerdere penisringen. Deze kun je allemaal testen, zodat je er vanzelf achter komt welke penisring of penisringen jij het fijnst vindt. Ook als je niet zo goed weet welke maat penisring je nodig hebt, kun je een set kopen. Hier zitten namelijk cockringen in alle soorten en ook maten in.

Asslocks

Tot slot zijn er nog de asslocks. Dit is een cockring met een vast deel, dat je in de anus inbrengt. De asslock zorgt er niet alleen voor dat de penis langer hard blijft en harder wordt, maar stimuleert bovendien de prostaat. Dit maakt de penisring ideaal voor mannen die prostaatstimulatie prettig vinden en bovendien een langere en betere erectie willen hebben.

Een keertje oefenen met een cockring

Weet je niet zeker of seks met een cockring iets voor jou is? Oefen hier dan gewoon een keertje mee. Door een keer seks te hebben met een cockring, kom je er vanzelf achter of je dit prettig vindt. Wij raden je aan een rubberen of siliconen cockring te bestellen als beginner, want deze zijn erg flexibel en dus gebruiksvriendelijker. Vind je seks met een cockring fijn? Dan kun je experimenteren door een keer een andere cockring te gebruiken, zoals een metalen cockring of een asslock.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply