Seks chatten: drie tips voor een leuk gesprek

seks chatten tipsSteeds meer mensen bezoeken websites om seksuele gesprekken met andere mensen te voeren. Deze vorm van chatten wordt ook wel seks chatten genoemd. Seks chatten is niet alleen gemakkelijk via het internet, maar ook erg spannend. Je kunt seks chatten als je single bent, maar ook als je een partner hebt en een beetje extra spanning nodig hebt buiten de relatie (zonder vreemd te gaan). Ga jij voor het eerst seks chatten en heb je geen idee wat je moet verwachten of doen? Lees dan in dit artikel welke drie tips je tijdens het seks chatten kunt gebruiken om jouw gesprekken zo spannend, leuk en bevredigend mogelijk te maken.

Tip 1: blijf bij jezelf

Iedereen heeft zo zijn fantasieën, wensen en grenzen. Wees duidelijk over wat jij wel en niet fijn vindt, zodat jouw chat partner hierop in kan spelen. Gaat het gesprek de verkeerde kant op, bijvoorbeeld in een seksuele richting waar jij helemaal niets mee hebt, dan geef je dit subtiel aan. Je geniet het meeste van een seks chat als je echt jezelf kunt zijn en dit kan alleen als je eerlijk bent naar jouw chat partner toe.

Tip 2: houd het spannend

Wil je dat jouw chat partner met je blijft kletsen, dan is het belangrijk om het gesprek spannend te houden. Dit doe je door het gesprek steeds een beetje open te houden, zodat de ander geprikkeld wordt door zijn of haar nieuwsgierigheid. Zorg ervoor dat hij of zij gaat fantaseren over jullie (denkbeeldige) seks en blijf dit in stand houden, zodat het gesprek echt spannend blijft.

Ondeugend chatten?

ondeugend-Daten.nl is een casual datingsite voor zowel mannen, vrouwen als koppels in Nederland die houden van spanning en erotiek. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag mag Ondeugend-Daten.nl zich rekenen tot één van de populairste sites voor een erotische date.

Tip 3: spreek alleen af als je dit echt wil

Stelt je chat partner voor om een keer af te spreken en jullie chats echt uit te voeren? Dan moet je dit alleen doen als je dit ook echt wil. Vind je het eigenlijk wel voldoende om alleen maar over seks te praten en geen echte handelingen met elkaar uit te voeren, dan moet je dit eerlijk zeggen. Het laatste wat je moet doen, is tegen je zin in afspreken met iemand om seksuele handelingen te verrichten. Doe je dit wel, dan kun je hier later echt spijt van krijgen. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply