Een profiel aanmaken op een gay datingsite: drie tips

profiel aanmaken op een gay datingsiteHeb je besloten dat je jouw ideale partner wil zoeken op een gay datingsite? Dan maak je een profiel aan op een gay datingsite naar keuze. Het succes dat jij hebt bij het online daten, is voor een groot deel afhankelijk van het profiel dat je gebruikt op de gay datingsite. Om ervoor te zorgen dat je in contact komt met zo veel mogelijk leuke singles en zo snel mogelijk jouw ideale partner vindt op de gay datingsite, geven we je in dit artikel drie tips voor het samenstellen van jouw perfecte datingprofiel.

 

Tip 1: kies een goede naam

De meeste mensen die gebruik maken van een gay datingsite om hun ideale partner te vinden, willen niet hun eigen naam gebruiken op deze website. Wil jij ook liever anoniem blijven bij het online daten, tot je iemand echt goed kent en je echte naam durft te geven? Dan kies je een nickname bij het aanmaken van een profiel. Dit lijkt gemakkelijk, maar je moet wel een goede nickname kiezen. De naam moet bij jou passen, maar je echte naam niet verraden. Daarnaast moet de naam aantrekkelijk, leuk en misschien een beetje grappig zijn, maar ook niet te grappig of vreemd overkomen op andere singles. Denk goed na over de nickname die je bij het online daten wil gebruiken en je hebt de eerste stap voor succesvol online dating meteen gezet.

Tip 2: geef zo veel mogelijk informatie over jezelf

Hoe meer je over jezelf vertelt in je profiel, hoe groter de kans is dat je berichten krijgt van andere singles. Natuurlijk geef je geen persoonlijke informatie als e-mailadressen, telefoonnummers en je adres, maar je kunt wel zo veel mogelijk over jou als persoon proberen te vertellen. Vertel iets over je karaktereigenschappen, je interesses en hobby’s, je werk en misschien ook over je uiterlijk. Hoe duidelijker het beeld is dat andere singles van jou krijgen (en hoe leuker dit beeld is), hoe meer berichten je krijgt.

Serieuze relatie beginnen?

Maak het realiteit via gayParship! Bij gayParship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Tip 3: kies een aantrekkelijke foto

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Door een leuke foto bij jouw profiel te plaatsen, trek je veel meer singles aan dan wanneer je een profiel hebt zonder foto of een onaantrekkelijke foto bij je profiel plaatst. Extra tip: je kunt een extra mooie foto van een paar jaar geleden gebruiken, maar dit is niet altijd slim. Ga je een keer met iemand daten, dan is de kans groot dat hij of zij teleurgesteld is als je helemaal niet meer op je foto lijkt. Je kunt beter gewoon eerlijk zijn en een realistische foto van jezelf plaatsen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply