Playing hard to get: wat is dat eigenlijk?

playing hard to getAls je een artikel leest over het versieren van een leuke man of vrouw, is de kans groot dat je de term ‘playing hard to get’ tegenkomt. Heb je geen idee wat deze term nu eigenlijk betekent, maar wil je dit wel weten om de inhoud van het artikel te kunnen begrijpen? Lees dan in dit artikel wat ‘playing hard to get’ precies inhoudt.

Playing hard to get: een manier van flirten

Playing hard to get klinkt als iets ingewikkelds, maar in feite gaat het om een manier van flirten. Flirt je volgens deze methode, dan speel je eigenlijk een spelletje met de persoon die je wil versieren. Doorgaans wordt dit gedaan door de vrouw, die net doet of ze niet geïnteresseerd is in de man die haar probeert te versieren. Ze doet onverschillig, maar vaak heeft de man wel in de gaten dat er toch interesse is van haar kant. Hij moet iets meer zijn best doen, waarna de vrouw toch zal zwichten.

Playing hard to get: op de juiste manier toepassen

De meeste mensen die ‘hard to get’ zijn in het contact met een leuke vrijgezel, zijn vrouwen. Dit komt omdat mannen doorgaans vrouwen versieren en niet andersom, waardoor de vrouw de positie krijgt om ‘hard to get’ te spelen. Wil jij ‘hard to get’ spelen als iemand je probeert te versieren? Dan moet je dit wel op de juiste manier doen. Het is belangrijk om mysterieus te blijven en ervoor te zorgen dat je gesprekspartner een beetje onzeker word (‘vindt ze me wel leuk?’), maar je moet het niet overdrijven. Reageer niet totaal onverschillig als je eigenlijk wel geïnteresseerd bent, want dan is de kans groot dat de man afhaakt en uiteindelijk op zoek gaat naar iemand anders om mee te flirten.

"Geen zin in hard to get?" Vind een serieuze relatie!

Maak het realiteit via Parship! Bij Parship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Playing hard to get: op de juiste manier reageren

Speelt een vrouw ‘hard to get’, maar wil je haar wel graag veroveren? Dan zit er niets anders op dan het spelletje mee te spelen. Je reageert speels op haar mysterieuze berichten, je blijft leuk en flirterig doen en vooral: je geeft niet op. Een vrouw die ‘hard to get’ speelt, kan er lang over doen om echt uit haar schulp te komen. Geef je te vroeg op, dan heb je alle moeite voor niets gedaan. Je gesprekspartner blijft ‘hard to get’ spelen, komt niet uit haar schulp en het contact loopt dood. De beste manier om op deze vrouwen te reageren, is dan ook door onverminderd leuk en flirterig te blijven doen voor een lange periode.

Let op: een vrouw die echt geen interesse heeft, is anders dan een vrouw die ‘hard to get’ wil spelen. Vaak merk je het verschil wel duidelijk, omdat een vrouw die ‘hard to get’ wil spelen wel flirterig op je reageert. Krijg je een ijskoude reactie op alles wat je zegt en zie je aan de lichaamstaal van de vrouw dat er geen interesse is, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere gesprekspartner. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply