Tips om goed te pijpen

Pijpen is een ander woord voor orale seks bij de man. Als je iemand pijpt, stimuleer je de penis, de eikel en de ballen met je mond. Hoe je dit doet, lees je op deze pagina. Ook lees je in dit artikel wat je kunt doen als je het eng of vies vindt om iemand te pijpen, maar je dit toch een keertje wil doen.

Tips om goed te pijpen

Als je eenmaal weet hoe je de man moet pijpen, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Voor de eerste keer is het wel handig om enkele tips door te lezen.

Tip 1: bedek je tanden met je lippen. De man vindt het niet fijn als hij je tanden op zijn penis voelt. Daarom zorg je ervoor dat je lippen je tanden helemaal bedekken.

Tip 2: gebruik je handen. Je neemt de penis in de hand tijdens het pijpen, zodat je ook je handen kunt gebruiken om de man te bevredigen.

Tip 3: vergeet de eikel niet. Je hoeft niet de hele tijd de volledige penis in je mond te nemen. Met je tong kun je ook de eikel bevredigen, door hier zacht omheen en overheen te bewegen.

Tip 4: vergeet de ballen niet. Niet alle mannen vinden het prettig, maar de meeste mannen vinden het wel fijn om de ballen oraal te laten bevredigen. Je kunt tijdens het pijpen ook je hand(en) gebruiken om de ballen te bevredigen.

Tip 5: verhoog het tempo. Begin langzaam en ga steeds sneller. Zo komt de man uiteindelijk tot een heerlijk orgasme. Wil je niet dat hij in je mond klaarkomt? Dan haal je de penis op tijd uit je mond, om de man tot een orgasme te brengen met je hand(en).

Vies of eng om te pijpen? Lees deze tips

Vind je het vies om de man te pijpen of vind je dit eng? Lees dan onderstaande tips om over dat vieze gevoel of je angst heen te komen. Natuurlijk ben je niet verplicht om iemand te pijpen, maar je kunt je wel over dat vieze gevoel of je angst heen zetten als je je partner toch graag een keer oraal wil bevredigen.

Tip 1: vraag je partner zijn penis van tevoren te wassen. Zo hoef je je geen zorgen te maken om vieze luchtjes en/of een vieze smaak. Je kunt voor het vrijen ook samen gaan douchen.

Tip 2: bepaal zelf of je partner wel of niet in je mond klaar mag komen. Ben je bang voor de smaak van sperma? Dan haal je de penis op tijd uit je mond, om je partner met je hand te bevredigen tot hij klaarkomt.

Tip 3: bepaal zelf hoe ver je de penis in je mond neemt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je stikt. Je kunt ook je hand gebruiken om het einde van de penis te stimuleren, zodat je deze niet zo ver in je mond hoeft te nemen.

Samen op ontdekkingstocht

Iedere man vindt weer iets anders fijn. Laat je een beetje leiden door je partner als je hem gaat pijpen. Je hoeft niets te doen wat je niet wil doen, maar hij kan je wel laten merken wat hij wel en niet fijn vindt. En vind je zelf iets wel of niet fijn? Dan kun je dit ook aangeven. Zo ga je samen op ontdekkingstocht, tot je een manier hebt gevonden om te pijpen die jullie allebei prettig vinden. Veel plezier!

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply