Mijn partner bezoekt seksdating websites, wat nu?

partner bezoekt seksdating websites

Of je nu een goede relatie hebt of nog wel wat kunt verbeteren aan de relatie: het is een schok om erachter te komen dat je partner seksdating websites bezoekt. Niet alleen als je partner hier contact heeft met andere mensen, maar ook als je partner er alleen een beetje rondkijkt. Ben jij erachter gekomen dat je partner actief is op een seksdating website en weet je niet wat je nu moet doen? Lees dan in dit artikel welke stappen je nu kunt nemen.

 

Bedenk voor jezelf wat je ervan vindt

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk als hun partner seksdating websites bezoekt en zien dit echt als een reden om de relatie te beëindigen. Andere mensen vinden dit zeker niet leuk, maar vinden dit geen goede reden om de relatie dan maar op te geven. Bedenk voor jezelf wat jij ervan vindt dat jouw partner een seksdating website bezoekt. Bedenk niet alleen hoe je je hierbij voelt, maar ook wat je nu wil doen met de situatie. Wil je verder met je partner? Dan is de aanpak heel anders dan wanneer je de relatie wil verbreken.

Spreek je partner erop aan

Eerlijkheid is erg belangrijk in een relatie. Je partner is niet eerlijk tegen je geweest door seksdating websites te bezoeken achter jouw rug om, dus hier mag je hem zeker mee confronteren. Vertel hem wat je hebt achterhaald en wat hij hierover te vertellen heeft. Wil je de details niet weten, dan zeg je dit er direct bij. Wil je juist wel weten wat hij heeft gedaan op die websites, dan geef je hem de mogelijkheid dat zelf te vertellen. Ook als je al hebt gezien wat hij wel en niet heeft gedaan op de website, geef je hem eerst de kans zelf te vertellen wat er is gebeurd.

Revanche nemen?

Dagelijks melden duizenden mensen zich aan voor Ashley Madison om allerlei verschillende discrete relaties te vinden. Singles, mensen met een relatie, op zoek naar iets nieuws of gewoon nieuwsgierig naar wat de wereld te bieden heeft

Samen verder? Praat over de toekomst

Heb je besloten dat je verder wil met je partner? Dan moet je samen bespreken hoe je dit soort situaties in de toekomst kunt voorkomen. Je partner moet beloven dat hij niet meer op seksdating websites gaat zitten, maar misschien zijn er ook wel dingen die jij kunt veranderen. Praat samen over het verbeteren van de relatie en als jullie je allebei inzetten om de relatie echt te verbeteren, is de kans van slagen groot. Probeer ook je partner niet te veel te controleren, want dit werkt vaak averechts. Natuurlijk mag je de internetgeschiedenis van zijn computer af en toe checken, maar ga niet iedere keer achter hem staan als hij op de computer zit. Door samen te praten, komen jullie er uiteindelijk zeker uit. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply