Oude liefde: roest het wel of niet?

Het televisieprogramma ‘Memories’ staat helemaal in het teken van het vinden van oude liefdes. De deelnemers van dit programma waren jaren geleden verliefd op iemand, maar deze relatie liep uiteindelijk stuk en nu zijn ze weer op zoek naar hun oude liefde. Deze mensen zijn er stuk voor stuk van overtuigd dat oude liefde niet roest, maar is dit wel echt het geval? En hoe vind je jouw ex-partner als de oude liefde inderdaad niet geroest is? Het antwoord op deze vragen, lees je op deze pagina.

Oude liefde: het kan roesten

Het is zeker mogelijk dat je jaren na dato nog steeds een beetje verliefd bent op je ex-partner, zeker als jullie samen hele bijzondere herinneringen delen. Vaak zit hier ook een beetje nostalgie achter: herinneringen lijken nog mooier door een kleine nostalgische filter. Toch is het zeker niet zo dat alle oude liefde onmogelijk kan roesten. Er zijn ook genoeg mensen die er niet aan moeten denken om hun ex-partner nog een keer te daten of zelfs maar tegen te komen op straat. Deel je vooral pijnlijke herinneringen met elkaar of zijn jullie verkeerd uit elkaar gegaan, dan kan oude liefde zeker wel roesten.

Je oude liefde terugvinden: drie tips

Denk jij nog altijd met verliefde gevoelens terug naar die relatie met die leuke man of vrouw, vele jaren geleden? Dan kun je jouw ex-partner op proberen te scoren om de liefde weer aan te wakkeren voor nu, in het heden. Met onderstaande drie tips heb je misschien wel succes bij het zoeken van jouw oude partner.

Tip 1: gebruik Facebook om je ex-partner te vinden. Type zijn of haar naam in en je ziet allerlei profielen van mensen met dezelfde voor- en achternaam. Wie weet zit jouw ex-partner er ook wel bij! Ook goed om te weten: je kunt Facebook ook gebruiken om internationaal te zoeken.

Tip 2: gebruik je oude netwerk om je ex-partner te vinden. Heb je geen contact meer met je ex-partner, maar wel met een vriend of vriendin uit die tijd? Misschien heeft hij of zij nog wel contact met je ex-partner en kun je via deze gemeenschappelijke vriend(in) van vroeger weer in contact komen met elkaar.

Tip 3: gebruik LinkedIn om je ex-partner te vinden. Is je oude liefde niet actief op Facebook? Dan heeft hij of zij misschien wel een account op LinkedIn, het zakelijke netwerk. Net zoals Facebook, is LinkedIn ook internationaal en dit betekent dat je met dit netwerk ook naar mensen in het buitenland kunt zoeken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply