Op de verkeerde mannen vallen: wat kun je eraan doen?

verkeerde mannenHet klinkt gek, maar de meeste vrouwen vallen op de verkeerde mannen. Zij willen geen vent die echt lief voor hen is en ze een stabiele relatie kan bieden, maar gaan liever met een wilde, mysterieuze man die hen zo af en toe nog eens flink kan kwetsen. Val jij ook altijd op de verkeerde mannen? Dan weet je als geen ander hoe snel dit soort relaties verkeerd lopen. Het is leuk in het begin, maar uiteindelijk houd je het nooit vol met die mysterieuze, wilde man die niet zo veel om jouw gevoelens geeft en vooral doet waar hij zin in heeft. Wat je kunt doen als je op verkeerde mannen valt en jouw vervelende patroon van mislukkende relaties wil verbreken, lees je in dit artikel.

Kijk naar het verleden

Val je op verkeerde mannen, dan is de kans groot dat je een groot aantal mislukte relaties achter de rug hebt. Niet zomaar relaties die verkeerd zijn gelopen, maar vooral relaties die erg heftig zijn geweest en je met veel liefdesverdriet achter hebben gelaten. De enige manier om een betere toekomst voor jezelf te creëren, is door naar het verleden te kijken. Bedenk eens voor jezelf wat er altijd mis ging bij je vorige relaties, maar ook wat er wel goed ging. Door te kijken naar de plus- en minpunten van je vorige relaties, weet je in ieder geval waar je nu wel en niet naar op zoek moet gaan in een man.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Gebruik je checklist uit het verleden bij het vinden van een nieuwe vent

Als je kritisch naar je vorige relaties hebt gekeken, weet je precies waar je wel en niet naar op zoek moet gaan in een man. Deze checklist knoop je goed in je oren en gebruik je iedere keer als je een nieuwe man ontmoet. Heb je op jouw checklist staan dat je nieuwe vriend echt geen mysterieus type moet zijn, maar helemaal voor jou moet gaan zonder dit onder stoelen of banken te steken? Dan stop je meteen met een man als hij niet aan deze eis op jouw checklist voldoet.

Het is misschien moeilijk om leuke mannen te laten gaan door een checklist die op het verleden gebaseerd is, maar uiteindelijk is dit wel beter. Zo kom je namelijk minder snel in aanraking met de verkeerde man, maar val je uiteindelijk op een type dat echt voor jou wil gaan. Het resultaat? Een leuke relatie met een man die helemaal voor jou gaat, zodat je echt gelukkig kunt worden. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply