Online dating: moet je altijd een account aanmaken?

online-dating-account-aanmakenDe meeste datingsites zijn alleen te gebruiken met een online dating account en bijbehorend profiel. Veel mensen vinden het niet erg om een account met profiel aan te maken voor een datingsite, maar sommige mensen vinden dit wel bezwaarlijk. Bij het aanmaken van een account en het vullen van een profiel, ben je namelijk verplicht om persoonlijke informatie te geven. Wil je deze gegevens liever voor jezelf houden? Dan kun je ook gebruik maken van een datingsite waar je geen account met bijbehorend profiel voor nodig hebt. Meer over online dating zonder account, lees je op deze pagina.

Online daten zonder account: de enige mogelijkheid

Ga je op zoek naar een datingsite zonder registratie, dan kom je er als snel achter dat de meeste datingsites je wel verplichten om een account aan te maken. Om een kijkje te nemen op een datingsite heb je geen profiel nodig, maar om in contact te komen met andere leden is dit vaak wel een vereiste. De enige mogelijkheid voor online dating zonder registratie, is dat je mensen leert kennen op een open chatroom. Dit is een chatroom waar je geen account voor nodig hebt, maar die je zonder enige registratie kunt gebruiken. Je hoeft je persoonlijke gegevens niet achter te laten voor het online daten, maar je kunt wel in contact komen met leuke singles.

Het enige nadeel van een open chatroom, is dat het om een gezamenlijke chatroom gaat. Dit betekent dat je niet privé kunt chatten met een leuke single, maar dat je altijd in groepen aan het chatten bent. Vind je dit niet prettig? Dan kun je beter lid worden van een datingsite waar je je wel voor moet registreren. In dit geval moet je persoonlijke gegevens achterlaten, maar kun je wel 1 op 1 chatten.

Online daten zonder risico: zoek een betrouwbare datingsite

Het voelt misschien niet goed om persoonlijke gegevens achter te laten bij het aanmaken van een online dating account met profiel, maar soms kan dit gewoon niet anders. Vind je het ontmoeten van singles via een open chatroom maar niks, dan moet je toch lid worden van een datingsite om online singles te leren kennen. Zoek je een betrouwbare, veilige en legale datingsite die goed omgaat met jouw persoonlijke gegevens, dan hoef je je geen zorgen te maken om jouw veiligheid en privacy. Je geeft je informatie wel aan de datingsite in kwestie, maar je gegevens komen nooit op straat te liggen, worden veilig achter slot en grendel bewaard en worden niet aan derden verstrekt. Zoek daarom altijd een betrouwbare datingsite met een goed privacy beleid en je hoeft je geen zorgen te maken om jouw registratie.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply