Online dating voor millenials: waar kun je terecht?

Millenials zijn mensen die tussen 1980 en 2000 geboren zijn. Wat deze generatie onderscheidt van de vorige generaties, is het feit dat millienials opgegroeid zijn in het digitale tijdperk. Ze maken iedere dag gebruik van het internet en niet alleen voor praktische toepassingen, maar bijvoorbeeld ook voor de liefde. Ben jij ook een millenial en wil je het internet gebruiken om de ideale partner te vinden? Dan kun je een datingsite gebruiken die zich specifiek op jouw generatie richt. Welke datingsites dit zijn, lees je op deze pagina.

Datingsite 1: Pepper

Pepper is een datingsite die zich specifiek op millenials richt. Van alle gebruikers van de datingsite, is maar liefst 80 procent tussen de 20 en 45 jaar. De datingsite zegt te weten hoe millenials willen daten via het internet en heeft de datingsite op deze wensen, eisen en verwachtingen aangepast. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite met een groot aantal leden, die vrijwel allemaal uit dezelfde generatie komen als jij.

Datingsite 2: Match4Me

Match4Me is een datingsite die zich specifiek richt op hoger opgeleide millenials. Dit betekent dat je alleen lid kunt worden van deze datingsite als je een HBO- of WO-diploma op zak hebt. Van alle leden van Match4Me is 47 procent man en 53 procent vrouw, dus de verdeling van de datingsite is prima. Om de datingsite gratis te leren kennen, kun je eerst een gratis profiel aanmaken. Ben je tevreden over de datingsite, dan kun je altijd nog een betaald profiel met meer functies nemen.

Datingsite 3: Tinder

Tinder is eigenlijk geen datingsite, maar een online dating app. Je gebruikt Tinder om leuke mannen en/of vrouwen bij jou in de buurt te leren kennen en dit gebeurt allemaal heel snel en laagdrempelig. Vind je iemand leuk, dan ‘swipe’ je deze persoon naar rechts. Vind deze persoon jou ook leuk, dan kunnen jullie met elkaar chatten. Je hebt geen uitgebreid datingprofiel nodig op Tinder, dus je kunt al binnen enkele minuten aan de slag met deze app.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply