Online daten via Speurders: hoe werkt dat?

Speurders is een website die je kunt gebruiken om advertenties te plaatsen. De meeste gebruikers van Speurders plaatsen advertenties om tweedehands spullen te verkopen, maar je kunt ook hele andere soort advertenties op de website plaatsen. Zo kun je Speurders ook gebruiken als datingsite, simpelweg door een online dating advertentie te plaatsen of door advertenties van leuke mannen of vrouwen op de website te zoeken.

Benieuwd hoe online daten op Speurders precies werkt? Lees dan op deze pagina hoe je een advertentie plaatst op de website, maar ook hoe je op advertenties van andere mensen kunt reageren.

Zelf een advertentie plaatsen op Speurders

Om een advertentie te plaatsen op Speurders, ga je eerst naar de website. Vervolgens zie je op de homepage van de website de button ‘Advertentie plaatsen’. Heb je op deze button geklikt, dan kun je een categorie kiezen voor jouw advertentie. Je klikt op ‘Contacten’ en vervolgens op een subcategorie die voor jou van toepassing is, zoals ‘Vrouw zoekt Man’. Nu kun je jouw advertentie samenstellen. Je geeft je advertentie een titel, je vult alle (verplichte) velden en je vertelt wie je bent, waar je naar op zoek bent en ga zo maar door. Hoe specifieker je bent in jouw advertentie, des te groter de kans is dat je reacties krijgt van mensen die echt bij jou passen. Heb je jouw advertentie geplaatst, dan hoef je alleen nog maar op reacties te wachten.

Reageren op advertenties op Speurders

Heb je zelf een advertentie geplaatst op Speurders en wil je niet passief wachten tot je reacties krijgt op je bericht? Ga dan zelf op zoek naar leuke advertenties op de website en reageer hier direct op. Klik op de juiste categorie, bekijk de advertenties in deze categorie en reageer op advertenties die jij leuk vindt. Wie weet krijg je een reactie en kan het contact echt beginnen. Het kan even duren voor iemand op jouw eigen advertentie reageert, dus het zelf reageren op advertenties is zeker een goede manier om jouw zoektocht naar de liefde ondertussen effectief voort te zetten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply