Online daten met Tinder: drie tips voor meer succes

online daten met tinderTinder is een mobiele app die steeds vaker gebruikt wordt om leuke singles te ontmoeten. Door gebruik te maken van Tinder bij het online daten, kun je altijd en overal in contact komen met leuke singles. En omdat je erg gemakkelijk contact kunt leggen via de app Tinder, wordt een grote drempel van dating weggenomen. Ook als je erg verlegen bent, is Tinder een prima app om jouw ideale partner mee te vinden.

Tinder werkt erg goed bij het vinden van een leuke single, maar dan moet je de app wel op de juiste manier gebruiken. Hoe je de app op de juiste manier kunt gebruiken om een leuke man of vrouw te ontmoeten, lees je in de drie tips in dit artikel.

Kies de juiste profielfoto

Je komt alleen met mensen in contact als jij aan hebt gegeven hen leuk te vinden en als zij hetzelfde bij jou hebben gedaan. Bij het maken van de beslissing of iemand je wel of niet leuk vindt, ziet de single aan de andere kant van het beeldscherm alleen een foto van jou en een kleine beschrijving van je profiel. Heb je een slechte profielfoto, dan is de kans klein dat iemand aangeeft jou leuk te vinden of kom je alleen in aanraking met de gekken van Tinder. Kies daarom altijd een duidelijke profielfoto, waar je het liefst in je eentje op staat. Ook kies je natuurlijk een mooie foto van jezelf, want hier moet je wel de contacten op Tinder mee binnenslepen.

Succesvol daten op Tinderonline

De basis voor lekker flirten is een leuk profiel. Wil je lekker flirten of een eenmalige sexdate, bijv. one night stands, lekker kletsen met een heerlijke milf, of fantaseren over buitensex of een leuke relatie naast jouw relatie? Of heb je eerder behoefte aan een langdurige sexrelatie? Schrijf je dan gratis in!

Pas de instellingen van Tinder aan

Met de instellingen van Tinder kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent. Moet het een man of een vrouw zijn? Hoe oud moet hij of zij precies zijn? En waar moet hij of zij wonen ten opzichte van jouw woonplaats? Door alle instellingen aan te passen, kom je alleen in aanraking met singles die aan jouw eisen voldoen. Mensen met een ander geslacht, die te oud of te jong zijn of die veel te ver weg wonen, worden meteen weg gefilterd door Tinder.

Voer luchtige gesprekken

Tinder is een vrij informele app waar luchtige gesprekken worden gevoerd. Is er een klik, dan kunnen de gesprekken altijd nog wat diepgaander worden. Toch moet je niet meteen beginnen met een diepgaand en heftig gesprek op Tinder, want hier zit eigenlijk niemand op te wachten in het eerste contact. Begin met een luchtig gesprekje, maak wat grapjes en laat je van je spontane kant zien. Is er een klik, dan kun je altijd nog meer de diepte in gaan. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply