Online daten met succes: zo doe je dat

online daten met succesHeb je de moeite genomen om je in te schrijven voor een datingsite, dan wil je natuurlijk wel dat je succes hebt op deze website. Dit betekent niet alleen dat je in contact komt met leuke singles, maar hopelijk ook dat je een leuke partner voor de lange termijn leert kennen. Wil jij online daten met succes, maar weet je niet zo goed hoe je succesvol kunt zijn op een datingsite? Gebruik dan de tips in dit artikel om succesvol online te daten.

 

 

Online daten met succes: tips voor mannen

Waarom is niet bekend, maar mannen moeten over het algemeen meer hun best doen om succes te hebben op datingsites dan vrouwen. Ben je als man actief op een datingsite en wil je hier echt leuke dames ontmoeten, dan kun je onderstaande tips gebruiken om succesvol te zijn op een datingsite.

Tip 1: wees speels, een beetje brutaal en grappig tegelijkertijd. Vrouwen vallen op mannen die wel van een lolletje houden, maar vinden het ook wel spannend als de man het initiatief durft te nemen door een beetje brutaal te zijn. Ga hier niet te ver in, maar flirt er rustig op los.

Tip 2: plaats duidelijke foto’s, ook van jezelf ‘in actie’. Portretfoto’s zijn leuk, maar het is nog leuker om te zien hoe jij eruit ziet als je echt ‘in actie’ bent. Houd je bijvoorbeeld van surfen, dan plaats je een foto van jezelf op een surfboard. Houd je van voetballen, dan plaats je een echte voetbalfoto. Dit is niet de enige foto die je plaatst, maar wel een goede aanvulling van je foto’s op je profiel.

Tip 3: zet zo veel mogelijk informatie op je profiel. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe duidelijker het beeld wordt dat andere singles van je krijgen. Hoe duidelijker het beeld van jou als lid van de datingsite, hoe meer berichten je krijgt van geïnteresseerde dames.

Berichten sturen via een datingsite

Heb je een profiel gevonden van een leuke man of vrouw, dan hoef je niet te wachten tot hij of zij jou uit zichzelf een bericht stuurt. Neem het heft in eigen handen door hem of haar een berichtje te schrijven en je laat meteen zien dat je serieus bent met online daten. Bijkomend voordeel: je kunt de richting van het gesprek bepalen en hem of haar meteen inpakken met een paar welgemeende complimentjes.

Enkele tips die je kunt raadplegen voor het succesvol sturen van berichten naar andere leden van een datingsite, zijn de volgende:

  • Houd het kort en bondig. Vertel niet meteen je hele levensverhaal of een gedicht over de liefde, maar schrijf kort dat je de man of vrouw in kwestie leuk vindt.
  • Maak het persoonlijk, maar overdrijf niet. Je moet ook weer niet de indruk achterlaten dat je het hele profiel van de persoon in kwestie uitgekamd hebt om een bericht te kunnen schrijven.
  • Toon interesse en geef een klein complimentje, zonder te overdrijven.
  • Maak gebruik van humor.
  • Kom vooral niet te wanhopig over, maar houd het luchtig en casual.

Bovenstaande tips kunnen gebruikt worden door mannen die een leuk bericht willen sturen naar een vrouw, maar zijn ook geschikt voor vrouwen die een leuke man op het oog hebben. Extra tip: wacht niet te lang met het versturen van een bericht, maar wees spontaan en stuur een berichtje als je een goed gevoel hebt bij een profiel.

Tip voor de eerste date: blijf relaxed

Voor het eerst daten met iemand die je op een datingsite hebt leren kennen, is altijd spannend. Toch moet je voorkomen dat je erg gespannen bent tijdens de date, want dit is niet goed voor de sfeer. Probeer rustig en ontspannen te blijven door de date niet als een grote ‘happening’ te zien, maar meer als een gezellig afspraakje te zien. Hoe luchtiger je over de date denkt, des te beter de sfeer wordt tijdens het afspraakje en des te meer kans op succes je hebt.

Extra tip: blijf jezelf!

Een extra tip die we je willen geven voor het online daten, is dat je altijd jezelf moet blijven. Niet alleen bij het vullen van jouw profiel, maar ook tijdens de eerste date. Zet je allerlei hobby’s in je profiel die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt, gewoon omdat je wat interessanter wil lijken? Dan kom je niet in contact met de juiste singles, maar kom je in contact met mensen die de hobby’s leuk vinden die jij eigenlijk helemaal niks vindt. Ben je niet jezelf op de eerste date, dan moet je dit bij iedere date vol zien te houden. Omdat dit nooit lukt op de lange termijn, zal je uiteindelijk door de mand vallen en is de relatie ten einde. Eerlijkheid duurt het langst, maar het is ook bij online dating erg belangrijk.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply