Wat is ‘Netflix and Chill’?

Iedereen heeft het wel eens gehoord: het begrip ‘Netflix and Chill’. Veel mensen weten wel wat dit begrip inhoudt, maar bij sommige mensen is dit nog onbekend. Speciaal voor deze mensen hebben we onderstaand artikel opgesteld, waarin we je meer vertellen over de tweede, diepere betekenis van het ogenschijnlijk eenvoudige begrip ‘Netflix and Chill’.

De betekenis van ‘Netflix and Chill’

Als je het begrip ‘Netflix and Chill’ letterlijk vertaalt, heb je het over een ontspannen avondje op de bank met een leuke serie of film op Netflix. Dit is echter niet de echte betekenis van het begrip ‘Netflix and Chill’. Wordt er gesproken over een avondje ‘Netflix and Chill’, dan heeft men het in feite over casual seks. Word je uitgenodigd voor een avondje ‘Netflix and Chill’, dan wil deze persoon simpelweg casual seks met je, ofwel seks zonder verdere bedoelingen en zonder verder gevolg.

Misverstanden over het begrip

Lang niet iedereen weet dat ‘Netflix and Chill’ in feite verwijst naar casual seks. Het is dan ook niet altijd zo dat een uitnodiging voor een avondje ‘Netflix and Chill’ een uitnodiging is voor een avondje casual seks. Sommige mensen die je uitnodigen voor een avond ‘Netflix and Chill’ en niet weten wat dit begrip eigenlijk betekent, willen simpelweg een filmpje met je kijken.

Het kan dan ook een lastige situatie worden als je uitgenodigd wordt voor een avondje ‘Netflix and Chill’. Wat wil deze persoon casual seks of staat er echt een film of serie op de agenda? Je kunt hier het beste achter komen door zijn of haar bericht eens goed te ontleden. Heb je een onschuldig gesprek met een onschuldig persoon die niet bepaald het type is voor casual seks? Dan is de kans groot dat hij of zij een filmpje met je wil kijken. Staat er een knipoogje of andere emoji achter het bericht? Dan is de kans groot dat ‘Netflix and Chill’ in dit geval toch echt op iets anders slaat. Ook als er suggestieve opmerkingen worden gestuurd, is de kans groot dat je geen filmpje gaat kijken als je met deze persoon afspreekt.

Wel of geen ‘Netflix and Chill’?

Word je uitgenodigd voor een avondje ‘Netflix and Chill’ met overduidelijke seksuele intenties? Dan kies je natuurlijk zelf of je wel of niet met op deze uitnodiging in wil gaan. Er is niks mis met een avondje casual seks, als je hier zelf zin in hebt. Wil je geen seks met de persoon die je voor een avondje ‘Netflix and Chill’ uitnodigt? Dan ga je niet op de uitnodiging in.

Wil je eigenlijk meer dan seks met de persoon die je uitnodigt voor een avondje ‘Netflix and Chill’? Dan kun je beter ook niet op de uitnodiging in gaan. Een avond je ‘Netflix and Chill’ is namelijk casual. Deze persoon wil geen relatie met je, maar gewoon een avondje seks. Als je meer voor hem of haar voelt en op de uitnodiging in gaat, kun je in een later stadium flink gekwetst worden. Het is dan ook de vraag of je in dit geval op de uitnodiging in moet gaan.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply