Meer berichten krijgen op een datingsite? Lees deze vier tips

Je hebt een profiel aangemaakt op een datingsite, je bent regelmatig online en je stuurt veel berichten naar andere singles, maar je bent niet tevreden over het aantal berichten dat je zelf ontvangt. Natuurlijk kun je mensen niet dwingen jou een bericht te sturen, maar er zijn wel dingen die je kunt doen om te stimuleren dat je meer berichten ontvangt op jouw online dating profiel. Welke dingen dit zijn, lees je in dit artikel. Zo geven we in dit artikel vier algemene tips om jouw profiel beter in te delen en te presenteren, zodat je meer berichten ontvangt op jouw online dating account.

Tip 1: geef voldoende informatie over jezelf

Profielen waar nauwelijks informatie op te vinden is, krijgen nooit veel berichten. Deze profielen zijn namelijk simpelweg te vaag: andere singles weten niet wat ze met de profielen aan moeten. Geef daarom altijd voldoende informatie over jezelf en vertel dingen die mensen kunnen triggeren om jou een bericht te sturen.

Tip 2: blijf toch een beetje mysterieus

Je geeft voldoende informatie over jezelf, maar je hoeft niet alles over jezelf in je profiel te vertellen. Blijf een beetje mysterieus, zodat singles een reden hebben om jou een bericht te sturen. Maak je mensen nieuwsgierig, dan kun je hen namelijk triggeren om jou een bericht te schrijven. Plaats dus niet je hele levensverhaal in je profiel, maar laat altijd een paar vragen open om een beetje mysterieus te blijven.

Tip 3: blijf actief op de datingsite

Sommige datingsites tonen op een profiel wanneer de betreffende persoon voor het laatst ingelogd is. Zien mensen dat je drie jaar geleden voor het laatst ingelogd bent, dan is de kans klein dat je berichten ontvangt op jouw online dating profiel. Ook als je geen berichten krijgt, blijf je je daarom regelmatig inloggen. Blijf je actief en is dit duidelijk te zien aan je profiel, dan is de kans op berichten groter.

Tip 4: zorg voor een goede foto

Tot slot is een goede profielfoto onmisbaar als je berichten wil ontvangen op jouw online dating profiel. Kies een duidelijke, scherpe, realistische en niet te oude foto van jezelf, het liefst zonder andere mensen op de foto. Mensen moeten meteen kunnen zien wie jij bent en bovendien getriggerd worden om de persoon op jouw foto een bericht te sturen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply