Man zoekt vrouw contactadvertenties

man zoekt vrouwOm met leuke vrouwen in contact te komen, kun je er ook voor kiezen een contactadvertentie te plaatsen. Het schrijven en plaatsen van een contactadvertentie lijkt eenvoudig, maar dit kan toch lastiger zijn dan je denkt. Wil je de ideale contactadvertentie samenstellen en zo veel mogelijk reacties krijgen, dan moet je namelijk wel aan enkele dingen denken. Welke dingen dit zijn, lees je in de tips in dit artikel.

Presenteer jezelf op een leuke manier

Een contactadvertentie moet vrouwen overtuigen contact met je op te nemen. Om ervoor te zorgen dat de dames dit willen doen, moet je jezelf op een leuke manier presenteren. Vertel niet alleen hoe oud je bent en hoe je eruit ziet, maar ook wat je leuk vindt om te doen. Schrijf een origineel stukje tekst en je valt echt op tussen de andere contactadvertenties. Wat je in ieder geval niet moet doen, is liegen over jezelf. Lieg je over je leeftijd of over hoe je eruit ziet, dan komen je contacten hier vroeg of laat toch achter.

Ontmoet single papas

Op zoek gaan naar een nieuwe relatie kan erg spannend zijn. Dit geldt des te meer voor alleenstaande vaders. Met gemiddeld 100 nieuwe deelnemers per dag biedt Alleenstaande-Papas.nl een zeer ruim aanbod aan voor single papa's en mama's.

Vertel waar je naar op zoek bent

Ben je alleen op zoek naar seks? Dan moet je dit eerlijk zeggen in je advertentie. Schrijf geen romantisch verhaal om vrouwen te lokken voor seks, want dit is niet eerlijk en leidt alleen maar tot problemen. Geef duidelijk aan waar je naar op zoek bent en je krijgt alleen reacties van vrouwen die hetzelfde zoeken. Wil je een serieuze relatie, dan geef je dit ook aan en zo krijg je alleen reacties van vrouwen die ook serieus willen daten.

Onderscheid je van de andere mannen

Onder en boven jouw contactadvertentie komen nog andere advertenties te staan. Wil je voorkomen dat vrouwen contact op gaan nemen met deze mannen en jou links laten liggen, dan heb je een originele advertentie nodig. Je kunt jezelf onderscheiden van andere mannen door net wat andere hobby’s in je advertentie naar voren te laten komen, maar ook door creatief te schrijven. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply