Een man versieren: hoe doe je dat?

man versieren

Het wordt nooit echt uitgesproken, maar het is al eeuwen zo dat vrouwen verwachten dat mannen hen versieren. Prima, maar in een tijdperk waarin vrouwen steeds zelfstandiger en mondiger worden, meer te zeggen hebben en beter voor zichzelf opkomen is het helemaal niet zo vreemd als vrouwen het heft in eigen handen nemen. Vind jij iemand leuk? Blijf dan niet op hem zitten wachten, maar onderneem zelf actie door hem te versieren. Om je een steuntje in de rug te geven en ervoor te zorgen dat jouw versierpogingen ook echt op iets

uitlopen, geven we in dit artikel enkele tips om mannen te versieren.

Tip 1: presenteer je aantrekkelijk

Mensen zijn visueel ingesteld. Dit betekent niet dat alleen de supermodellen mannen aan de haak kunnen slaan, maar wel dat je jezelf altijd aantrekkelijk moet presenteren. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, als je jezelf met zelfvertrouwen presenteert en er bovendien verzorgd uit ziet, zit het eigenlijk altijd wel goed. Niet iedere man zal op je vallen (smaken verschillen), maar het is zeker een voorsprong bij het versieren van mannen.

Een man versieren?

Dan zit je goed bij datingsite Match4me. Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven.

Tip 2: wees niet te gretig

Mannen vinden het belangrijk dat ze zich mannelijk blijven voelen en dit kun je bereiken door hem ook een beetje moeite te laten doen. Wees niet te afstandelijk, maar wees ook zeker niet te gretig. Flirt een beetje over en weer, laat hem ook flink zijn best doen en maak er een leuk gesprek van.

Tip 3: laat de perfecte man los

Iedere vrouw heeft wel een beeld in haar hoofd van de perfecte man. Leuk om over te dromen, maar je kunt hier beter niet te lang aan vasthouden. De kans dat je de perfecte man echt tegenkomt en ook nog eens weet te versieren, is erg klein. Hoe meer eisen je hebt, hoe minder kans je hebt om jouw droomman tegen te komen en daadwerkelijk te versieren. Laat je vele eisen daarom vooral los als je echt een man gaat versieren, kijk gewoon naar aantrekkelijke mannen om je heen en versier de man of mannen die jij het leukst vindt. Ze hoeven helemaal geen wasbordje te hebben of super gespierd te zijn, als je ze maar aantrekkelijk vindt. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply