Een leuke date vinden als dikkere man

Niet iedere man heeft het lichaam van een topsporter of iemand die dagenlang in de sportschool aan het trainen is om spiermassa op te bouwen. Dit betekent echter niet dat het voor de wat dikkere man onmogelijk wordt om een leuke vrouw te vinden! Met de komst van online datingsites is het juist steeds gemakkelijker geworden om de vrouw van je dromen te vinden. Op internet vind je namelijk niet alleen single vrouwen uit je eigen omgeving, ook tref je hier singles uit andere provincies. Dit vergroot de kans op een succesvolle match!

Dating voor dikkere mannen

Voor een wat dikkere man kan het soms behoorlijk lastig zijn om een leuke vrouw te vinden. Op straat is de stap vaak te groot om een leuke vrouw aan te spreken en ook in een uitgaansgelegenheid of café is het voor mannen moeilijk om op een vrouw af te stappen. Dit komt onder meer door het feit dat er een ideaalbeeld heerst over de perfecte man. Wist je dat veel single vrouwen helemaal niet naar een man zoeken die aansluit bij dit ideaalbeeld? Vrouwen weten immers ook dat een machoman nadelen heeft, naast het voordeel van zijn mooie lichaam! Wellicht blink jij uit met je slimheid, met je gevoel voor humor, je romantiek, enzovoorts.

Door voor online dating te kiezen kun je deze zachte kant van jezelf laten zien en is de stap veel minder groot om een vrouw te benaderen. Andersom kun je natuurlijk ook wachten tot vrouwen jou benaderen!

Online dating voor dikkere mannen

Er zijn verschillende datingsites waarop je als dikkere man in contact kunt komen met leuke single vrouwen bij jou uit de buurt. Onderstaand hebben we een aantal van deze datingsites op een rijtje gezet. Let wel, deze datingsites zijn vaak niet specifiek bedoeld voor dikkere mannen. Je treft hier bijvoorbeeld ook wat vollere vrouwen, singles met een normaal postuur, enzovoorts. Dit vergroot je kansen op een leuke match!

Maatjemeer-match

Een van de datingsites die specifiek is opgericht voor mannen en vrouwen met een wat voller lichaam is Maatjemeer-match. Op deze datingsite zijn niet alleen dikkere mannen actief, maar vind je ook vrouwen met een wat voller lichaam. Maak kosteloos een profiel aan en begin direct met het zoeken naar een leuke vrouw! Je vindt hier overigens niet alleen vollere vrouwen. Er zijn namelijk ook slanke vrouwen die willen daten met een wat dikkere man. Juist door de reeds beschreven reden dat dikkere mannen vaak verschillende andere kwaliteiten en positieve eigenschappen hebben dan een afgetrainde single man.

Pepper

Wanneer je aan online dating denkt, zal je in veel gevallen ook aan Pepper denken. Al jaren is deze datingsite een van de grootste datingsites in Nederland. Het datingnetwerk van Pepper bestaat niet enkel uit mannen die wat dikker zijn dan de gemiddelde man. Je vindt hier ook afgetrainde mannen, mannen met een normaal postuur, enzovoorts. Door de diversiteit aan mannen maakt dit het voor vrouwen veel gemakkelijker om een leuke match te vinden. Andersom kun je als man kiezen tussen een slanke vrouw, een vrouw met een wat voller lichaam en een vrouw met een normaal postuur. Het leuke aan Pepper is dat je hier geen lange vragenlijsten in hoeft te vullen, maar dat je jezelf met een fotocollage kunt introduceren aan andere leden.

EliteDating

Een derde datingsite die geschikt is voor een wat vollere man is EliteDating. Deze datingsite ging voorheen door het leven als eDarling, maar werd onlangs omgedoopt tot EliteDating. Bij het aanmaken van een nieuw profiel dien je een uitgebreide vragenlijst in te vullen, op basis waarvan je aan andere leden van dit datingnetwerk gekoppeld wordt. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een leuke match, dit doet de datingsite voor je! Het blijft natuurlijk mogelijk om zelf naar leuke vrouwen te zoeken. Over het algemeen zijn de leden van EliteDating serieus geïnteresseerd in het opbouwen van een vaste relatie met matches.

Handige tips voor dikkere mannen

Juist omdat het voor de wat dikkere man behoorlijk lastig kan zijn om een leuke partner te vinden, geven we je in dit artikel een aantal handige tips. Dit kan je helpen in je zoektocht naar een vrouw van je dromen! Allereerst is het belangrijk om te weten dat je niet de enige bent. Wist je bijvoorbeeld dat 25% van de Nederlanders een te hoge BMI-waarde heeft? Dit betekent dat zij zwaarder dan normaal zijn voor hun lengte en leeftijd. Ook het feit dat het ideaalbeeld voor veel vrouwen vaak anders ligt dan op voorhand gedacht wordt kan een fijn idee zijn voor de wat dikkere man.

Vrouwen zijn vaak op zoek naar een lieve, romantische man, die ze hulp kan bieden die vrouwen nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schouder om op te steunen in een zware periode, iemand om mee te knuffelen als een vrouw dat nodig heeft, enzovoorts. Hoewel het uiterlijk van een man altijd een rol zal spelen, gaat het bij veel vrouwen voornamelijk om het karakter en de inhoud van een man.

Tip 1: wees trots op wat je goed kunt!

Iedere man heeft wel iets wat hij goed kan. Voor de een is dat het klussen in huis of in de tuin, voor de ander is dat administratief werk en voor weer een ander is dat het programmeren achter een computer. Wat je ook doet, wees er trots op! Je kunt iets wat anderen zeer waarschijnlijk niet of veel minder goed kunnen. Juist deze punten waarin je uitblinkt moet je tijdens het daten met een leuke vrouw benoemen. Dat je iets dikker bent dan de gemiddelde man had je match immers zelf ook al opgemerkt. Je match weet echter niet wat je in het dagelijks leven doet en dus beter kan dan veel anderen.

Daarbij is het feit dat je wat dikker bent niet direct iets om je voor te schamen. Misschien past het juist goed bij je? Mensen die iets dikker zijn hebben vaak een lievere, zachtere uitstraling! Het hoeft dus helemaal niet zo te zijn dat vrouwen afknappen op je wat dikkere buik.

Tip 2: kom zelfverzekerd over op vrouwen

Aansluitend bij onze eerste tip is het belangrijk om zelfverzekerd over te komen op een vrouw. Hierin hoef je natuurlijk niet te overdrijven, want vrouwen hebben doorgaans een hekel aan mannen die arrogante trekjes hebben. Je mag echter best trots zijn en aangeven dat je je niet voor je lichaam schaamt. Vrouwen knappen namelijk niet op je lichaam af, maar wel op een zwakke houding. Door zelfvertrouwen te tonen kom je over als een echte man, wat veel vrouwen sexy vinden.

Het uiten van zelfvertrouwen kan op verschillende manieren. Niet alleen in de manier waarop je met een vrouw praat, maar bijvoorbeeld ook in de profielfoto die je kiest. Zorg dat je je kin omhoog hebt, je schouders naar achter, enzovoorts.

Tip 3: toon interesse in een vrouw

Doordat je zelfverzekerd over moet komen kan het al snel interessant zijn om de machoman uit te hangen tijdens een eerste date. Net iets te hard fietsen voor je match, aanzienlijk harder lopen dan je match, enzovoorts. Dit is echter af te raden! Probeer je ietwat in te houden en toon vooral interesse in je match. Een vrouw vindt het namelijk niet sexy als je veel sneller bent dan zij is. Het kan zelfs voor frustraties zorgen! Niemand vindt het immers leuk om achteraan te lopen of te fietsen.

Door interesse in een vrouw te tonen zal ze je al snel gaan waarderen en automatisch vragen terugstellen. Zo krijg je een leuk en ontspannen gesprek, waarbij je lichaam helemaal niet meer opvalt. Mogelijk is dit het begin van een mooie toekomst voor jullie samen!

Een vrouw benaderen op een datingsite

Voordat je aan een eerste date kunt denken moet je natuurlijk een geschikte match hebben gevonden op een datingsite. Het vinden van een leuke match lijkt soms makkelijker dan het in de praktijk blijkt te zijn! Op datingsites zal je onder meer te maken krijgen met profielen die niet meer actief zijn, waardoor er niet op berichten gereageerd wordt. Dit kan een vervelende situatie veroorzaken, omdat het je zelfvertrouwen kan schaden. Probeer in ieder geval niet te denken dat je genegeerd wordt vanwege je uiterlijk.

Wanneer een match wel op je bericht reageert kun je een gesprek op gang brengen door vooral interesse in je match te tonen. Pas wanneer een match vragen terug gaat stellen heb je haar aandacht en kun je ook over je eigen leven en karakter vertellen. Probeer in ieder geval niet met de deur in huis te vallen door direct over je eigen leven te vertellen. Door het contact rustig op te bouwen kom je niet opdringerig over, wat de kans op een succesvol vervolg groter maakt.

Heb je een vrouw langere tijd via de datingsite gesproken en vertrouwen jullie elkaar volledig? Kies er in dat geval voor om nummers uit te wisselen en bijvoorbeeld ook een aantal keer te telefoneren. Vaak is het gemakkelijker om gesprekken via de telefoon te voeren. Door ook eens met een webcam af te spreken weet je zeker dat die leuke vrouw van haar profielfoto ook echt de vrouw is met wie je aan het praten bent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply