Kosten voor het gebruik van seksdatingsites

Wanneer je regelmatig op internet actief bent, zal het je niet ontgaan zijn dat seksdatingsites flink aan populariteit gewonnen hebben in de afgelopen jaren. Het idee achter seksdatingsites is dat singles aan elkaar gekoppeld worden, die wel de lusten maar niet de lasten van een relatie willen hebben. Zij hebben bijvoorbeeld eens per zoveel tijd seks met elkaar, zonder verder een relatie te hebben. Zo behoud je allebei de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt! In dit artikel gaan we dieper in op de kosten voor seksdatingsites

Gratis seksdatingsites gebruiken

Er zijn verschillende seksdatingsites die de mogelijkheid aanbieden om gratis te zoeken naar leuke matches. Dit aantal is echter sterk aan het teruglopen! Daarbij is het niet altijd slim om voor een gratis seksdatingsite te kiezen. Hier ligt het percentage nepprofielen vaak behoorlijk hoog, waardoor de kans op het vinden van een geschikte seksmatch erg klein is. Daarbij kun je geld verliezen als je in de slinkse praatjes van deze nepprofielen trapt.

Beter is het om te zoeken naar een seksdatingsite met abonnementen, waar je een maandlang een proefabonnement kunt gebruiken. Voor een proefabonnement hoef je vanzelfsprekend nog niks te betalen. Het geeft je echter wel de kans om de datingsite verder te bestuderen en het eerste contact met leuke matches te leggen. Wanneer een seksdatingsite bevalt kun je het proefabonnement op een later moment omzetten naar een betaald abonnement.

Gebruik van betaalde seksdatingsites

Zoals reeds beschreven is het percentage betaalde seksdatingsites vele malen groter. Bij een betaalde seksdatingsite wordt normaliter met een creditsysteem of met abonnementen gewerkt. Bij een creditsysteem kun je een groot aantal credits in een keer kopen, waarmee je de verschillende functies van een datingsite kunt gebruiken. Je kunt deze manier van betalen vergelijken met een prepaid simkaart die voorheen vaak in mobiele telefoons gebruikt werd. Een creditsysteem maakt het mogelijk om zelf te bepalen waaraan je geld uitgeeft.

Het voordeel van een datingsite met een abonnementensysteem is dat je de verschillende functies onbeperkt kunt gebruiken voor een vast bedrag per maand. Als je langere conversaties met mensen hebt zal dit geen extra kosten met zich meebrengen, wat bij een creditsysteem wel het geval is. Je betaalt in dat geval immers per bericht! Een nadeel van een abonnement is echter dat je wel betaalt, zonder dat je de seksdatingsite misschien gebruikt na het vinden van een leuke sekspartner.

Pas op voor nepprofielen

Helaas zijn er ook mensen die misbruik proberen te maken van de sterk toegenomen populariteit van seksdatingsites. Deze mensen maken vaak meerdere nepprofielen op datingsites aan om geld te verdienen. Nepprofielen kunnen door buitenstaanders worden aangemaakt, maar ook door de organisatie achter een datingsite. Zij zetten de nepprofielen in om de inkomsten van de datingsite te vergroten. Zeker bij een creditsysteem kan dit een slimme keuze zijn. Door je zolang mogelijk aan het lijntje te houden lopen de inkomsten flink op, omdat je per bericht moet betalen.

Dit is ook de reden dat men vaak aanraadt om voor een abonnement te kiezen, in plaats van losse credits. Op datingsites waarop je onbeperkt gebruik kunt maken van verschillende functies is het percentage nepprofielen vaak veel kleiner. Bekijk voor het aanmaken van een nieuw profiel op een datingsite eerst de recensies van deze datingsite op internet. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die een datingsite je biedt.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply