Indruk maken met je ‘moves’ als je niet kunt dansen? Zo doe je dat

Vrouwen vallen op mannen die goed kunnen dansen, simpelweg omdat zij goede dansmoves associëren met goede moves in de slaapkamer. Jij hebt goede moves in de slaapkamer, maar helaas ben je op de dansvloer wat minder succesvol. Wil je toch indruk kunnen maken op de dansvloer, zodat je niet de hele avond onzeker bij de bar hoeft te blijven staan? Lees dan in dit artikel hoe je toch indruk kunt maken op de dansvloer, ook als je niet goed kunt dansen.

Houd het eenvoudig

Als je niet goed kunt dansen, moet je het jezelf ook zeker niet te moeilijk maken. Ga niet op de grond liggen voor een snake, doe geen moonwalk en ga zeker niet salsadansen met een knappe dame als je dit helemaal niet kunt. Houd het eenvoudig door de meest simpele danspasjes te doen, die je best even thuis mag oefenen. Vrouwen vinden het vaak leuk als een man een beetje beweegt, al zijn de moves niet erg spannend. Eenvoudige danspasjes zijn nog altijd beter dan de hele avond stil staan bij de bar.

Drink je onzekerheid niet weg

Het is misschien verleidelijk om een drankje of vijf te drinken voor je gaat dansen, want met alcohol in je lichaam ben je wel minder onzeker op de dansvloer. Natuurlijk mag je wel wat drinken om je wat zelfverzekerder te voelen, maar drink je onzekerheid niet helemaal weg. Drink je te veel, dan heb je namelijk nog minder controle over je lichaam. Dit betekent dat jouw dansmoves er niet veel beter op worden, al heb je wel wat meer zelfvertrouwen. Ook vinden veel vrouwen dronken mannen onaantrekkelijk, dus je kunt dat vijfde drankje beter laten staan als je echt wil scoren.

Vraag je favoriete nummer aan

De meeste mensen dansen veel beter, leuker en zelfverzekerder op een liedje dat ze echt leuk vinden. Heb jij een all time favourite? Vraag dit liedje dan aan bij de DJ. Je kunt misschien nog steeds niet zo goed dansen, maar je hebt in ieder geval wel echt plezier en dit straalt zeker iets uit. Ga jij helemaal los op jouw favoriete nummer, dan valt dit zeker op (en uiteraard op een positieve manier). Maak je kennis met een vrouw die hetzelfde lievelingslied heeft, dan heb je al helemaal geluk.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply