Ik heb liefdesverdriet, wat nu?

liefdesverdrietHeb jij meer gevoelens voor iemand dan hij of zij voor jou heeft, dan is de kans groot dat je te maken krijgt met liefdesverdriet. Je kunt liefdesverdriet krijgen als je een relatie hebt gehad en deze door de ander beëindigd wordt, maar ook als je liefde voor een bepaald persoon helemaal niet beantwoord wordt. Soms ben je zo over jouw verdrietige gevoelens heen, maar het verdriet kan ook erg diep zitten. Heb jij al weken last van liefdesverdriet en wil je nu echt van die verdrietige en depressieve gevoelens af komen? Lees dan in dit artikel wat je moet doen als je liefdesverdriet hebt.

Zet die knop om

De meeste mensen met liefdesverdriet verzwelgen echt in hun verdrietige gevoelens. Ze voelen zich alleen, ongewenst en gewoon erg vervelend over de hele situatie. Natuurlijk heb je het recht om je zo te voelen, maar je moet voorkomen dat dit weken duurt. Probeer de knop om te zetten: het is nu eenmaal zo en het komt niet meer goed. Een moeilijke stap om te nemen, maar wel een stap die je veel opluchting biedt. Heb je de knop eenmaal omgezet, dan voel je je veel minder depressief en kun je echt uit dat vervelende dal komen.

Een nieuw begin?

Maak het realiteit via Parship! Bij Parship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Besef je dat er meer vissen in de zee zijn

Als je echt verliefd was op die ene persoon, is het maar moeilijk te beseffen dat er ook andere leuke mensen zijn dan hij of zij. Vind je het nog steeds moeilijk te geloven dat er nog meer leuke mensen zijn waar je mogelijk mee in contact kunt komen? Kijk dan eens goed om je heen en je ziet vanzelf hoeveel knappe mannen en vrouwen er rondlopen. Je hoeft niet met al deze mannen of vrouwen contact te krijgen, maar het geeft je wel een beeld van de leuke mensen naast jouw verloren liefde.

Bedenk jezelf waar je wel gelukkig mee bent

Je liefdesleven loopt nu even niet zo lekker, maar vaak gaan andere dingen in je leven wel gewoon goed. Ben je erg gelukkig met je baan? Dan is dit iets om gelukkig en blij mee te zijn. Ben je dolblij met je lieve vrienden, die je erg goed steunen in deze vervelende periode? Dan is dit iets om je op te focussen, aangezien dit aspect van je leven jou gelukkig maakt. Probeer jezelf af te vragen wat er wel goed gaat in je leven en waar je wel gelukkig mee bent en focus je op deze onderdelen van je leven. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply