Iemand versieren via Whatsapp: drie handige tips

Versieren via WhatsappVroeger stuurde je elkaar een sms’je om met elkaar in contact te komen of koos je ervoor elkaar even te bellen, maar tegenwoordig vindt alle actie plaats op WhatsApp. Voor sommige mensen een uitstekende oplossing om mensen te versieren, maar lang niet iedereen vindt het gemakkelijk om een leuke man of vrouw via WhatsApp te versieren. Vind jij het ook lastig om iemand te versieren via deze chatapplicatie? Gebruik dan de drie tips om dit artikel om jouw versierpogingen op WhatsApp succesvol te maken.

Tip 1: begin een luchtig gesprekje

Wat je absoluut niet moet doen, is meteen de liefde verklaren aan de persoon die je wil versieren. Vertellen dat je hem of haar leuk vindt en daarom een berichtje stuurt, kan de ander echt afschrikken. Wat je beter kunt doen, is een luchtig gesprekje beginnen. Merk je dat het gesprek goed op gang komt, dan kun je tussendoor een beetje gaan flirten. Niet te heftig, maar op een vrij luchtige manier. Uiteindelijk merk je vanzelf hoe je het beste op deze persoon kunt reageren, waarna het allemaal vanzelf zal gaan.

Mobiel daten?

Op lexa.nl vind je duizenden singles. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Tip 2: vertel hem of haar hoe je aan het nummer komt

Heb je het nummer van de persoon met wie je praat van iemand anders gekregen? Dan is dit wel zo netjes om meteen even te vertellen. Zeg je niet hoe je aan zijn of haar nummer komt, dan is de kans groot dat de persoon in kwestie dit zichzelf af gaat vragen en je misschien zelfs als een soort stalker gaat zien. Neem het mysterie meteen weg door te zeggen hoe je aan het nummer komt en je kunt het gesprek voortzetten.

Tip 3: wees niet te enthousiast

Je wil de ander laten merken dat je hem of haar leuk vindt, maar hier moet je niet te enthousiast in zijn. Stuurt hij of zij je één berichtje, dan is het misschien iets te overdreven als je binnen 30 seconden reageert met een heel verhaal of een bombardement van tien berichtjes. Houd het gesprek casual en je merkt vanzelf of er een klik is. Is de klik er inderdaad, dan komt het gesprek vanzelf op gang en hoef je niet overenthousiast te reageren om het gesprek op gang te houden. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply