Iemand versieren met een openingszin: wat is een goede openingszin?

versierenVeel mensen die een leuke man of vrouw proberen te versieren, doen dit door gebruik te maken van een leuke openingszin. Een openingszin is een zin die je gebruikt om het gesprek te starten, vaak op een leuke en grappige manier. Sommige mensen vinden openingszinnen verschrikkelijk, maar een openingszin kan ook erg leuk zijn. Zie jij het wel zitten om het gesprek te starten met een originele openingszin? Lees dan in dit artikel aan welke eisen een goede openingszin moet voldoen.

Een goede openingszin is origineel

Het is belangrijk dat een openingszin origineel is, aangezien je niemand gaat versieren met een zin die al duizend keer uitgesproken is. Een originele manier om het gesprek te openen met iemand, is door de persoon in kwestie een complimentje te geven. Dit is geen standaard openingszin, maar een originele en leuke manier om het gesprek te starten en vaak ook erg succesvol. Iedereen vindt het leuk om complimentjes te krijgen, dus met een compliment doe je het eigenlijk nooit fout.

Een goede openingszin start een gesprek

Je kunt ook een vragende openingszin gebruiken om iemand aan te spreken, aangezien je met een vraag een goed gesprek kunt starten. Stel geen afgezaagde vragen als ‘deed het zeer, toen je uit de hemel kwam vallen?’, maar kies voor een leuke en gemeende vraag. Vraag jezelf af of jij het leuk zou vinden om deze vraag te krijgen en als dit het geval is, is het een goede vraag om te stellen.

Iemand online versieren?

Op lexa.nl vind je duizenden singles. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Tot slot: stap er gewoon op af!

Een fout die veel mensen maken, is dat ze te lang wachten om op iemand af te stappen. Ze gaan hun openingszin overdenken, waardoor deze niet meer gemeend en spontaan overkomt. Heb je iemand gezien die je leuk vindt en wil je een move maken? Wacht dan niet te lang, overdenk je openingszin niet en maak er een spontaan gesprek van. Door gewoon op iemand af te stappen, heb je meer succes dan wanneer je alles overdenkt.Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply