De ideale partner vinden in 2017: vier tips

2016 is officieel afgesloten. Hoe kijk jij terug op dit jaar? Ben je vooral veel eenzaam geweest in 2016, dan is dit een goede reden om in dit jaar op zoek te gaan naar een leuke partner. Wil jij dit jaar echt succes in de liefde? Gebruik dan onderstaande vier tips om in 2017 echt de ideale partner te kunnen vinden.

1: ga niet te hard op zoek

Ga je hopeloos op zoek naar je ideale partner, dan is de kans groot dat je hem of haar niet vindt. Je moet je ogen zeker open houden als je de ideale partner wil vinden en het is bovendien belangrijk dat je open staat voor de liefde, maar je gaat niet dwangmatig op zoek. Doe je dit wel, dan werk je jouw zoektocht naar liefde juist tegen.

2: heb niet te hoge verwachtingen

Ga je er nu al vanuit dat je Kerstmis 2017 met je ideale partner viert, dan heb je misschien iets te hoge verwachtingen van de liefde in 2017. Dromen mag altijd, maar wees wel realistisch. Ga er eerder een beetje ‘laidback’ in: het zou leuk zijn als je de ideale partner vindt, maar misschien duurt dit wel iets langer dan verwacht. Heb je te hoge verwachtingen, dan is de kans groot dat de werkelijkheid uiteindelijk tegenvalt.

3: ga gewoon lekker daten

De beste manier om je ideale partner te vinden, is door gewoon lekker te gaan daten. Spreek een keer met die leuke buurman of buurvrouw af, ga een keer koffie drinken met die leuke man of vrouw die je in de kroeg hebt ontmoet of ga gewoon een keer op blind date. Je weet nooit of je echt succes hebt met je dates, maar je bent in ieder geval wel actief bezig om de liefde te vinden. Blijf je dit doen, dan vind je jouw ideale partner vanzelf. Zo niet, dan heb je in ieder geval een paar leuke dates gehad.

4: start met online dating

2017 is echt het jaar van online dating. Er zijn meer datingsites, maar er zijn ook meer en meer mensen die gebruik maken van deze websites om hun ideale partner te vinden. Start je in 2017 met online dating, dan is de kans groot dat je jouw ideale partner via het internet ontmoet.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply