Het bevredigen van een vrouw

De eerste stappen zijn gezet op het moment dat je de fijnste plekjes voor je sekspartner gevonden hebt. Dit is echter niet voldoende om de vrouw ook daadwerkelijk tot een hoogtepunt te laten komen. Er zijn verschillende manieren om een vrouw te bevredigen, als je ze maar op de juiste wijze uitvoert. Het beste is natuurlijk het gebruik ven een combinatie van deze methodes.

Teasen van een vrouw

Om een vrouw ook mentaal in een opgewonden status te krijgen of te houden, is het belangrijk om haar te teasen. Dit doe je door complimentjes te geven, haar af en toe te plagen met een grapje, enzovoorts. Het is natuurlijk aan te raden om deze grapjes enigszins erotisch getint te houden. Ook het kietelen van opwindende plekjes kan haar in een opgewonden toestand brengen. Ga hierbij niet direct naar de vagina, maar hou het eerst bij de andere erogene zones.

Timing is essentieel

Het is erg belangrijk om naar het lichaam van de vrouw te luisteren. Ga je te snel, ga je op het juiste ritme, enzovoorts. Een vrouw zal tijdens de bevrediging af en toe meebewegen of geluiden maken. Let hier goed op, zodat je je eigen handelingen aan kunt passen op de wensen van de vrouw. Een vrouw zal je tijdens de bevrediging geen letterlijke instructies geven, dit doet haar lichaam voor haar.

Zet de onzekerheid van je af

Bij je eerste seksdates kan het behoorlijk spannend zijn om seks te hebben met een onbekende vrouw. Althans, je hebt elkaar waarschijnlijk nooit eerder in het echt gezien! Probeer deze onzekerheid van je af te zetten, want het kan het bevredigen langer later duren en minder plezierig maken voor een vrouw. Om er zeker van te zijn dat je een vrouw op de juiste manier behandeld kun je haar hand nemen om het haar eerst voor te laten doen. Een vrouw vindt het vaak zelfs sexy als zij zich tijdens het hebben van seks kan bevredigen, eventueel gecombineerd met seksuele handelingen bij jou.

Een alternatief is om de vrouw vooraf voor een seksdate voor de webcam te vragen. Tijdens de handelingen die zij voor de webcam verricht kun je precies zien wat haar favoriete plekjes zijn. Daarbij is het ontzettend opwindend om seks te hebben voor een webcam, als je weet dat je op een later moment ook seks buiten de webcam om hebt. Dit zijn twee subtiele manieren om zelfverzekerder te worden en de seksdate op de juiste manier aan te vangen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply