Help, ik zit in de friendzone!

friendzoneNiets is zo lastig als verliefd worden op je beste vriend of vriendin. Niet alleen omdat je hem of haar dagelijks ziet en dus dagelijks geconfronteerd wordt met je verliefdheid, maar ook omdat de liefde niet wederzijds hoeft te zijn en voor problemen kan zorgen in de vriendschap. Ben jij verliefd geworden op je beste vriend of vriendin, maar zit je momenteel nog in de friendzone en heb je geen idee wat je hiermee aan moet? Lees dan in dit artikel wat je kunt doen als je in de friendzone zit bij je beste vriend of vriendin.

Peil hoe hij of zij over je denkt

Je kunt beter niet meteen de liefde verklaren aan je beste vriend of vriendin, aangezien dit ook verkeerd uit kan pakken. Wat je beter kunt doen, is eerst eens even peilen hoe je beste vriend of vriendin over je denkt. Zegt je beste vriend dat hij het zo leuk vindt om lol met je te trappen? Dan kun je je afvragen of hij je ook echt als partner ziet, aangezien je hier toch een serieuzer contact voor moet hebben. Zegt je beste vriendin dat ze je ziet als een broer, dan is dit ook niet bepaald een goed uitgangspunt voor een mogelijke relatie. Door te peilen hoe hij of zij over je denkt, kun je zelf je kansen op een relatie inschatten.

Controleer of er een ander is

Is er een ander in het spel bij je beste vriend of vriendin? Dan kun je dit beter zo laten. Door toch je gevoelens op te biechten, kun je de huidige relatie van je vriend of vriendin en jouw eigen relatie met hem of haar echt verpesten. Verdwijnt de ander uit beeld, dan heb je weer meer kansen op een mogelijk serieuze relatie met je beste vriend of vriendin.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Erover praten? Kies een goed moment

Kun je jouw gevoelens echt niet meer voor je houden en heb je het idee dat de gevoelens mogelijk wederzijds zijn? Kies dan een goed moment om erover te praten. Doe dit niet op een druk feestje, in een drukke omgeving of waar andere mensen bij zijn. Wat je ook beter niet kunt doen, is over je gevoelens praten als je dronken bent. Dit is misschien wat gemakkelijker, maar hierdoor kun je ook zomaar dingen zeggen die je helemaal niet wil zeggen. Ben je nuchter, dan heb je hier meer controle over. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply