Happy single worden in drie stappen

Je hebt vrijgezellen die het heerlijk vinden om single te zijn, maar de meeste vrijgezellen verlangen toch naar een partner en zijn minder gelukkig. Hoor jij bij de laatste groep singles, maar zou je dolgraag een zogeheten happy single willen zijn? Dan heb je geluk, want dit is niet zo moeilijk als het lijkt. Door de drie stappen in dit artikel te volgen, transformeer jij eenvoudig en snel van zoekende, onzekere single naar happy single.

Stap 1: benoem de voordelen van het single leven

Het leven met een partner heeft zeker voordelen, maar het single leven heeft ook vele pluspunten. Je hebt alle vrijheid om te doen wat je wil doen, je kunt altijd met leuke mannen of vrouwen kletsen en je kunt het hele weekend invullen met dingen die jij leuk vindt. Ook heb je over het algemeen betere seks dan mensen die al langer een relatie hebben, kun je gewoon een one night stand hebben en is je seksleven simpelweg spannender. Het single leven is niet altijd leuk, maar het heeft zeker voordelen.

Stap 2: heb geen zelfmedelijden

Als je happy single wil worden, moet je absoluut stoppen met zelfmedelijden te hebben. Vind je jezelf zielig en blijf je maar voor jezelf herhalen hoe vervelend het is om single te zijn, dan word je namelijk niet gelukkig. Zie je de voordelen van het single leven en stop je met dat vervelende zelfmedelijden, dan word je vanzelf gelukkiger.

Stap 3: accepteer jouw single leven

Tot slot is het belangrijk jouw single leven te accepteren. Ja, je zou misschien liever een partner hebben dan single zijn. Maar jouw tijd komt nog wel. Voor je het weet, kom je een leuke partner tegen en deel je de rest van je leven met hem of haar. Voor die tijd kun je tenminste nog lekker genieten van het single leven, dat vele voordelen heeft ten opzichte van het leven met een partner (zie stap 1). Accepteer je jouw leven als single, dan heb je ook de ruimte om je gelukkig te voelen met dit leven.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply