Happn gebruiken zonder Facebook

Je kunt je inschrijven op een datingsite als je leuke singles wil ontmoeten, maar je kunt ook gebruik maken van een dating app. Eén van de populairste dating apps in Nederland, is de app Happn. Deze dating app wordt gebruikt door Nederlandse singles van alle leeftijden. Om one night stands en eenmalige dates te scoren, maar ook om de ideale partner te vinden.

Om een account aan te maken op Happn, moet je een koppeling maken met jouw Facebookaccount. Heb je geen Facebook of maak je deze koppeling liever niet, bijvoorbeeld om privacyredenen? Dan moeten we je teleur stellen, want je kunt Happn alleen gebruiken mét Facebook koppeling. Meer hierover, lees je op deze pagina.

Happn zonder Facebook?

Net zoals bij Tinder het geval is, kun je de dating app Happn alleen gebruiken als je inderdaad een koppeling maakt met jouw Facebookaccount. Het gebruik van Happn zonder Facebook is dan ook niet mogelijk.

Dit is overigens niet voor niets zo. Happn verplicht je een koppeling te maken met je Facebookaccount om oplichters te weren. Natuurlijk kun je nog steeds in aanraking komen met een ‘catfish’ op Happn, maar door de verplichte Facebook koppeling is deze kans wel kleiner.

Facebook aanmaken voor Happn

Heb je geen Facebook en wil je de dating app Happn gebruiken? Dan moet je een Facebookaccount aanmaken. Gelukkig is dit zo gebeurd: slechts in enkele minuten tijd staat jouw Facebookaccount al online. Heb je eenmaal een Facebookaccount, dan heb je deze in een mum van tijd gekoppeld met jouw Happn account. Nu kan het online daten beginnen.

Een tweede account aanmaken voor Happn

Wil je jouw Facebookaccount niet koppelen met Happn om privacyredenen? Dan kun je ervoor kiezen een tweede account op Facebook aan te maken, speciaal voor het gebruik van Happn. Op dit account zet je alleen informatie die je met de app en de gebruikers van de app wil delen, zoals je naam en enkele foto’s. Andere informatie, zoals bijvoorbeeld je telefoonnummer, deel je niet. Op deze manier kun je gebruik maken van de dating app Happn, zonder dat je jouw privacy in gevaar brengt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply