Groeiende populariteit van seksafspraakjes met oudere vrouwen

Wellicht kun je het je moeilijk voorstellen, seks met een oudere vrouw. Toch groeit de populariteit van seksafspraakjes met oudere vrouwen enorm onder mannen met een leeftijd onder de 30 jaar. Er zijn tegenwoordig zelfs verschillende datingsites die zich specifiek richten op het aanbieden van een platform voor oudere vrouwen die seks willen met jongere mannen en andersom. Zo hoef je niet op een normale datingsite op zoek te gaan naar vrouwen die interesse hebben in een jongere man! Het feit dat seksafspraakjes met oudere vrouwen zo aan populariteit aan het winnen is, valt te verklaren door het feit dat vrouwen vaak meer ervaring hebben met seks. Zij kunnen hierdoor een dominantere rol innemen, wat veel jongere mannen aantrekkelijk vinden.

Don’ts voor een eerste seksdate met oudere vrouwen

Een seksdate met een oudere vrouw is niet te vergelijken met een gebruikelijke seksdate met iemand van je eigen leeftijd. Oudere vrouwen willen vaak met respect behandeld worden door jongere mannen, waardoor je niet direct met de deur in huis moet vallen. Probeer elkaar eerst beter te leren kennen, voordat je begint over een eerste seksdate. Mocht de vrouw hier zelf over beginnen, dan kun je hier natuurlijk in meegaan. Je kunt een oudere vrouw verleiden door haar complimentjes te geven over haar uiterlijk.

Daarbij is het erg onverstandig om bij jou of bij je cougar thuis af te spreken tijdens de eerste seksdate. Je kent elkaar niet en hebt elkaar waarschijnlijk nooit in het echt gezien! Dit zorgt ervoor dat je vaak nog niet zeker weet of een sekspartner wel volledig te vertrouwen is. Iemand die zich op een datingsite heel leuk voordoet kan in het echt kwaadwillende bedoelingen hebben. Door op een neutrale locatie af te spreken heb je altijd de mogelijkheid om te ‘vluchten’ in gevaarlijke situaties.

Do’s voor een eerste seksdate met oudere vrouwen

Naast de don’ts voor een eerste seksdate met een oudere vrouw zijn er ook verschillende do’s. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat je anticonceptiemiddelen bij de hand hebt tijdens de seksdate. Een oudere vrouw zal al vaker met een sekspartner in bed gelegen hebben, waardoor je nooit met zekerheid kunt zeggen dat een partner geen seksueel overdraagbare aandoening heeft. Door gebruik te maken van een condoom voorkom je dat je zelf een soa van je sekspartner overneemt. Daarbij kan een condoom met ribbeltjes of nopjes een stimulerend effect hebben op een oudere vrouw.

Ook is het erg belangrijk om voorafgaand aan jullie eerste seksdate heel duidelijk aan te geven wat je verwachtingen van de seksdate zijn. Wil je direct seks hebben, of wil je elkaar tijdens de eerste date vooral beter leren kennen? Denk hierbij niet alleen aan je eigen verwachtingen, maar ook aan die van je sekspartner. Zeker bij oudere vrouwen is het belangrijk om voldoende geduld op te brengen al een vrouw niet direct seks wil hebben tijdens jullie eerste date.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply