Gratis een gay dating afspraakje maken: drie tips

gratis gay dating afspraakje makenWil je een gay dating afspraakje maken zonder hiervoor te betalen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. De gemakkelijkste manier om in contact te komen met een leuke man of vrouw die met jou wil afspreken voor seks, is door je aan te melden voor een gratis gay dating website of gebruik te maken van een gratis gay dating app. Heb je dit gedaan en ben je in contact gekomen met een leuke man of vrouw die met jou wil afspreken voor gratis seks? Lees dan in dit artikel welke drie tips je zeker in je achterhoofd moet houden voor een geslaagd afspraakje.

Tip 1: weet met wie je afspreekt

Je hoeft niet alles over je date te weten, maar het is wel fijn als je een beetje weet met wie je gaat afspreken. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk, maar ook bepaalde persoonlijke gegevens zijn belangrijk om te weten. Denk hierbij aan de (echte) naam, de leeftijd en de woonplaats van je date. Ook is het belangrijk om je date goed te leren kennen voor je een afspraakje inplant, zodat je niet met de verkeerde man of vrouw afspreekt. Afspreken met iemand die je nog nooit hebt gezien kan namelijk gevaarlijk zijn en zeker als je niet weet wie je treft.

Tip 2: vertel iemand van je date

We begrijpen dat je liever niet vertelt dat je met iemand gaat afspreken voor seks, maar toch kun je dit beter wel doen. Door iemand te vertellen wat je gaat doen, heb je een soort extra veiligheidsnet voor als er iets mis gaat. Je hoeft echt de details niet te vertellen, maar het is wel goed om te vertellen waar je heen gaat en af te spreken dat je belt als je je niet op je gemak voelt. Staat deze persoon dan voor je klaar, dan sta je er niet alleen voor als er toch iets mis gaat tijdens je date.

Op zoek naar een serieuze relatie?

Maak het realiteit via gayParship! Bij gayParship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Tip 3: spreek niet thuis af

Wij raden je aan om in ieder geval bij de eerste (seks)date niet in je eigen huis of het huis van je date af te spreken. Pas als je elkaar beter kent, is dit een goed idee om te doen. Wil je geen seks tijdens de eerste date, dan kun je bijvoorbeeld afspreken in een restaurant of bioscoop. Wil je wel seks tijdens de eerste date, dan kun je dit het beste in een hotel doen. Bekijk de beste homo datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply