Geluk in het spel, ongelukkig in de liefde?

Als er een spelletje gespeeld wordt, wordt er vaak tegen de verliezer gezegd dat hij of zij misschien wel ongeluk in het spel heeft, maar dan wel heel gelukkig in de liefde moet zijn. ‘Geluk in het spel, ongelukkig in de liefde’ is een bekende uitspraak, maar klopt deze uitspraak wel? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Geluk in de liefde: niet afhankelijk van jouw geluk in het spel

‘Geluk in het spel, ongelukkig in de liefde’ is een leuke uitspraak en vooral voor de verliezer van een spel kan het leuk zijn om te horen, maar er klopt natuurlijk niets van. Jouw geluk in de liefde hangt niet samen met geluk in het spel, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je al je spelletjes altijd wint. Je kunt geluk hebben in het spel en alsnog heel gelukkig zijn in de liefde, maar andersom kan het natuurlijk ook voorkomen. In dit geval heb je wat minder geluk bij het spelen van spelletjes, maar lukt het ook niet om je ideale partner te vinden.

Geluk in de liefde: afhankelijk van andere factoren

Hoe gelukkig jij bent in de liefde, heeft te maken met vele andere factoren. Denk hierbij aan jouw eigen gemoedstoestand (hoe gelukkig ben je zelf?), de manier waarop je je leven indeelt, je omgeving (wonen er leuke singles bij jou in de buurt?) en voor een groot deel ook toeval. Kom je jouw ideale partner maar niet tegen, dan kan dit ook komen omdat je gewoon een beetje pech hebt gehad. Dit is vervelend, maar wellicht kom je jouw perfecte partner per toeval toch een keer tegen. Liefde heeft geen handleiding, maar is voor een groot deel gewoon afhankelijk van toeval en pech.

Geluk in het spel? Maak je geen zorgen

Win jij altijd bij het spelen van spelletjes? Maak je dan vooral geen zorgen, want dit betekent gelukkig niet dat jij ongelukkig bent en blijft als het op de liefde aankomt. Sta je open voor de liefde, ben je gelukkig en straal je dit uit en heb je een beetje geluk, dan kom je jouw ideale partner vanzelf tegen. Het kan even duren voor je echt liefde vindt, maar je kunt ondertussen best een paar leuke spelletjes spelen om de tijd te doden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply