Je ex vergeten? Verwijder hem of haar van Facebook

Je bent al een tijdje vrijgezel, maar je denkt nog steeds regelmatig aan je ex. Je hebt zo veel met hem of haar meegemaakt, dat je het moeilijk vindt je ex te vergeten. Zitten de gedachten aan je ex jou in de weg om verder te gaan met je leven? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Een eerste stap die je kunt zetten om je ex te vergeten, is hem of haar van Facebook te verwijderen.

Buikpijn door Facebook foto’s van je ex

Heeft jouw ex een einde gemaakt aan jullie (voor jou zo gelukkige) relatie, dan kan het moeilijk zijn om met foto’s van hem of haar geconfronteerd te worden. Zeker als het gezellige foto’s zijn met andere mensen, waarop je ex vrolijk lacht en misschien zelfs met mensen van het andere geslacht poseert, is het moeilijk om over je ex heen te komen. Krijg jij iedere keer buikpijn als je foto’s van je ex ziet op Facebook? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Om jezelf leed te besparen en bovendien gemakkelijker over je ex heen te komen, verwijder je hem of haar van Facebook.

Het is zeker een aanrader om je ex van Facebook te verwijderen als hij of zij inmiddels een andere relatie heeft, terwijl jij nog niet over jullie relatie heen bent. Vind je het ontzettend moeilijk om je ex met een ander te zien, dan kun je ervoor kiezen jezelf hier simpelweg niet meer mee te confronteren. Door je ex van Facebook te verwijderen, hoef je niet meer te zien wat hij of zij doet en bespaar je jezelf veel pijn.

Je ex verwijderen van Facebook: hoe doe je dat?

Het is erg gemakkelijk om je ex van Facebook te verwijderen. Je gaat naar zijn of haar profiel, je klikt op de button met de tekst ‘vrienden’ en je klikt op ‘verwijderen als vriend’. Gebruik je de Facebook app op je telefoon, dan hoef je alleen op het icoontje met de tekst ‘vrienden’ te klikken om je ex te verwijderen als vriend. Hier staat een vinkje als jullie vrienden zijn, maar als je op het icoontje klikt, verdwijnt dit vinkje vanzelf. Nu zijn jullie geen vrienden meer.

Wil je niet dat je ex ziet dat jullie geen vrienden meer zijn? Dan kun je hem of haar ook ‘ontvolgen’. Dit betekent dat je geen berichten meer ziet van je ex, maar jullie nog wel vrienden zijn op Facebook. Je ex krijgt hier verder geen melding van en als hij of zij jouw profiel opzoekt, staat er dat jullie nog gewoon vrienden zijn. Het ‘ontvolgen’ van je ex werkt hetzelfde als het ‘ontvrienden’ van je ex. Je klikt op de button met de tekst ‘volgend’ en je geeft aan dat je zijn of haar profiel niet meer wil volgen op Facebook.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply