De eerste keer seks met een nieuwe partner: zo voorkom je teleurstellingen

eerste keer sexGa je voor de eerste keer seks hebben met een nieuwe partner, dan wil je natuurlijk wel dat dit helemaal volgens verwachting gaat. Dit betekent dat jullie beide genieten van de seks, er allebei achteraf geen spijt van hebben en positief terugkijken op de seksuele gemeenschap. Hoe je ervoor zorgt dat seks in ieder geval niet uitloopt op een teleurstelling, lees je in de drie tips in dit artikel.

Wees duidelijk over wat je wel en niet wil voor je seks hebt

Heeft je nieuwe sekspartner al meerdere keren aangegeven iets te willen doen, wat jij eigenlijk helemaal niet wil? Dan kun je dit beter van tevoren zeggen. Wat je in ieder geval niet moet doen, is het aanbod een beetje weg lachen of zelfs zeggen dat je dit prima vindt om te doen. Wil je iets niet, dan zeg je dit van tevoren. Zo ben je niet alleen duidelijk over je grenzen, maar weet je nieuwe sekspartner ook wat hij of zij kan verwachten. Moet je tijdens de seks ineens gaan vertellen dat je dat ene toch niet wil proberen, terwijl je hier nooit iets over hebt gezegd of zelfs hebt gezegd dat je het wel wilde proberen? Dan kan dit echt uitmonden in een teleurstelling voor je nieuwe partner.

Kies een goede plek voor de eerste keer seks

Om te voorkomen dat de eerste keer seks uiteindelijk een teleurstelling wordt, is het belangrijk om een goede plek te kiezen om voor het eerst seks te hebben. Kies geen plek waar je mogelijk gestoord kan worden, waar je niet lekker de tijd kunt nemen voor elkaar of waar je je niet op je gemak voelt. Ken je iemand niet zo goed, dan kun je ook beter niet bij iemand thuis afspreken. Spreek liever in een hotel af, zodat je op neutraal terrein seks kunt hebben.

Sex partner vinden voor "jou eerste keer"?

Ben je ook zo klaar met de vlakheid en de sleur van alledag? Maak die anonieme 'ontsnapping' uit je eigen sociale kringetje en schrijf je in op SecretFlirt (SF).

Luister goed naar het lichaam van je sekspartner

Je hebt de beste seks als je goed naar het lichaam van je partner luistert en je partner ook goed naar jouw lichaam luistert. Zeker de eerste keer is het een beetje aftasten wat je sekspartner wel en niet fijn vindt. Hier kun je eenvoudig achter komen door naar zijn of haar lichaam te luisteren, waar jij vervolgens direct op kunt reageren. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply