De eerste date: wat moet ik aantrekken?

eerste date wat trek je aanDe eerste date met die ene leuke man of vrouw is natuurlijk altijd spannend. Het succes van je date hangt niet alleen af van de sfeer tijdens de date, de klik die jullie samen hebben en de activiteit die jullie samen gaan ondernemen, maar ook van de eerste indruk die jullie van elkaar hebben. Om ervoor te zorgen dat deze indruk helemaal perfect is, moet je goed nadenken over wat je draagt tijdens de eerste date. In dit artikel krijg je enkele belangrijke richtlijnen om jouw perfecte outfit voor de eerste date samen te stellen.

Richtlijn 1: trek kledingstukken aan die bij je passen

Heb je nooit een pak aan, dan moet je dit ook niet ineens gaan doen voor je eerste date. Niet alleen omdat je je dan ongemakkelijk voelt in je outfit (en dit zeker te merken is tijdens de date), maar ook omdat je jouw date dan een verkeerde indruk kan geven. Draag je een pak en vindt je date dit helemaal geweldig, maar vind jij het eigenlijk helemaal niet fijn om een pak te dragen? Dan kom je in problemen bij de volgende date. Draag je nog een keer een pak, dan zal je dit vol moeten blijven houden en doe je iets wat eigenlijk helemaal niet bij je past. Draag je geen pak, dan is je date misschien teleurgesteld. Draag iets wat bij jou past en je voorkomt dit soort problemen op de lange termijn.

Ontmoet je eerste date op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles voor je eerste date, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles. Misschien word je wel verliefd ;).

Richtlijn 2: kijk naar de activiteit die je gaat ondernemen

Ga je naar de bioscoop? Dan trek je andere kleding aan dan wanneer je samen naar een luxe restaurant gaat om te dineren. Ga je naar de dierentuin, dan trek je ook andere kleding aan dan wanneer je een wandeling door het bos gaat maken. Kijk naar de activiteit die je gaat ondernemen met je date en stem hier je outfit op af. Voor lange wandelingen zijn schoenen met hoge hakken niet handig, terwijl bergschoenen misschien weer niet zo geschikt zijn voor een luxe diner in een duur restaurant. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de schoenen die je draagt, maar ook voor de kleding die je aantrekt.

Richtlijn 3: houd rekening met de eventuele wensen van je date

Heeft je date wel eens gezegd dat hij een bepaalde trui erg mooi vindt, je nieuwe schoenen echt gaaf vindt of het echt mooi vindt als een vrouw een jurkje draagt? Dan kun je hier natuurlijk ook rekening mee houden tijdens jullie eerste date. Het laat niet alleen zien dat je goed luistert en dingen die hij of zij zegt ook echt onthoudt, maar het geeft je ook een voorsprong op succes. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply