Voor het eerst speeddaten: zo werkt het

Speeddaten is een leuke en toegankelijke manier om veel leuke mannen of vrouwen te ontmoeten. Je gaat naar een specifieke locatie voor de speeddates, je spreekt meerdere mannen of vrouwen even kort en je bepaalt aan het einde van de avond wie je mogelijk nog een keer wil zien. Is er een match en wil deze persoon jou ook nog een keer zien, dan kunnen jullie nog een keer afspreken. Heb jij besloten dat je voor het eerst wil gaan speeddaten, maar wil je wel wat meer informatie over deze manier om mensen te ontmoeten? Lees dan meer over hoe speeddaten werkt op deze pagina.

Speeddaten: zo gaat het in zijn werk

Om te kunnen speeddaten, schrijf je je in voor een speeddating evenement. Vervolgens ga je op de betreffende datum en tijd naar de locatie waar het speeddating evenement georganiseerd wordt. Je neemt plaats aan een tafel en eens per vijf minuten komt er iemand anders tegenover je zitten. Je kletst met hem of haar en je probeert te ontdekken of er een klik is. Aan het einde van de avond heb je op deze manier meerdere mensen gesproken.

Je krijgt een formulier en op dit formulier kun je opschrijven welke mannen en vrouwen je leuk vond. Deze mannen en vrouwen krijgen dezelfde vraag over jou voorgelegd. Is er een match, dan krijgen jullie elkaars contactgegevens. Nu kunnen jullie contact met elkaar opnemen om nog een keer af te spreken.

Het voordeel van speeddating

Speeddating heeft een groot voordeel ten opzichte van online dating en dating met mobiele apps als Tinder. Het grootste voordeel van speeddating, is namelijk dat je elkaar meteen ziet. Bij online dating en dating via mobiele apps, klets je vaak eerst enkele weken of zelfs maanden achter een beeldscherm met elkaar. Als jullie elkaar ontmoeten, kan de ontmoeting tegenvallen en heb je enkele weken of zelfs maanden van je leven verspild aan deze persoon. Bij speeddating ontmoet je elkaar meteen en kun je meteen controleren of er een sociale én lichamelijke klik is. Is er geen klik, dan is dit ook niet erg. Je kletst maar vijf minuten met elkaar, dus je zit nooit echt lang in een ongemakkelijk gesprek.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply