Voor het eerst afspreken met jouw bi-date: drie belangrijke tips

Je hebt een leuke vrouw of man ontmoet op een datingsite en je wil voor het eerst met hem of haar afspreken. Het succes van jullie date is niet alleen afhankelijk van jullie (fysieke) klik, maar ook zeker van de organisatie van jullie afspraakje. Wil jij een succesvolle date organiseren met jouw bi contact? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om de date op de juiste manier te organiseren.

Tip 1: spreek niet bij iemand thuis af

Voor jullie eerste date, is het niet slim om bij iemand thuis af te spreken. Laat je iemand naar jouw huis komen, dan weet hij of zij meteen jouw adres en dit is niet altijd verstandig. Kom je naar het huis van jouw date, dan ben je in zijn of haar persoonlijke omgeving en ook dit kan verkeerd uitpakken. Spreek daarom altijd op neutraal terrein af, bijvoorbeeld in een hotel of in een restaurant. De tweede date kun je altijd nog bij iemand thuis organiseren.

Tip 2: zorg voor een goede eerste indruk

Je hebt al een tijdje online gepraat met iemand, maar jullie hebben elkaar nog niet ‘in het echt’ gezien. Om ervoor te zorgen dat er inderdaad een klik is als jullie met elkaar afspreken, zorg je ervoor dat je een goede eerste indruk achterlaat. Kleed je goed, verzorg jezelf goed en zorg voor een open houding. De eerste indruk heeft grote invloed op de rest van de date en de fysieke klik, dus houd hier zeker rekening mee.

Tip 3: luister naar je gevoel

Voel je geen klik, heb je geen goed gevoel over je date of voel je je zelfs onveilig? Negeer deze gevoelens dan niet. Luister goed naar je gevoel en als je de neiging hebt om de date te beëindigen, negeer je deze gevoelens niet. Doe je dit wel, dan kun je hier later spijt van krijgen. Is het gevoel goed, dan heb je geen reden om de date eerder te beëindigen en geniet je simpelweg van jullie tijd samen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply