Een sugardaddy: wat is dat?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, de term ‘sugardaddy’. Veel mensen hebben de term wel eens voorbij horen komen of gelezen in een tijdschrift of op het internet, maar weten niet precies wat de betekenis is van het woord. Heb jij ook geen idee wat een sugardaddy precies is en wil je dit graag te weten komen? Lees dan meer over de sugardaddy op deze pagina.

De sugardaddy: een korte introductie

Een sugardaddy wordt in het Nederlands ook wel ‘suikeroom’ genoemd. Zoek je dit woord op in het woordenboek, dan krijg je de betekenis ‘een rijk familielid van wie je een erfenis verwacht’ te zien. Dit is een beetje een vage omschrijving, maar volgens de definitie van de Dikke van Dale gaat het om een rijk familielid dat zijn vermogen na zijn overlijden verdeelt onder de nabestaanden. Toch is dit zeker niet wat een sugardaddy echt is.

Een sugardaddy is namelijk iemand die rijk en succesvol is en het prettig vindt een vrouw financieel te ondersteunen en lekker in de watten te leggen. Date je een sugardaddy, dan profiteer je van zijn grote vermogen door vaak op vakantie te gaan, etentjes te organiseren en lekker te winkelen, uiteraard allemaal op zijn kosten. Vrouwen die een sugardaddy zoeken, zijn simpelweg op zoek naar een rijke man die hen kan verwennen.

Overigens zijn sugardaddy’s niet altijd mannen. Een sugardaddy kan ook een vrouw zijn, al wordt het dan een sugarmommy of suikertante genoemd.

Suggardady ontmoeten?

Suikerarrangement.nl is de grootste Nederlands/Belgisch internet SugarDating website voor Suikerooms (Sugardaddy) en Suikertantes (Sugarmommy) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby).

Sugardaddy’s in Nederland

Het daten van sugardaddy’s begon ooit in Amerika, maar tegenwoordig wordt het ook in Nederland steeds normaler om een sugardaddy te zoeken. Zo zijn er steeds meer datingsites die inspelen op de zoektocht naar een sugardaddy of sugarmommy. Je kunt alleen lid worden van deze datingsite als je zelf een sugardaddy of sugarmommy zoekt of als je boven een bepaald inkomen verdient, zodat je echt een sugardaddy of sugarmommy bent.

Velen denken dat sugardaddy’s en sugarmommy’s altijd seksuele diensten terug willen voor hun geld, maar vaak is dit helemaal niet het geval. Ze kunnen ook gewoon op zoek zijn naar leuk gezelschap en dit willen belonen met reisjes, cadeautjes en luxe etentjes, zonder hier seks voor terug te willen. In de advertentie van een sugardaddy of sugarmommy staat vaak precies omschreven wat ze terug willen voor hun cadeaus en reisjes, zodat je weet waar je aan toe bent als je een sugardaddy of sugarmommy gaat date. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

sugardaddy

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply